menu

Robin Hood i nye klæder

mandag 22. august 2022 Sherwoodskoven rykker ind i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), når Folketeatret fremfører den gamle historie om Robin Hood i en livlig, humoristisk og anmelderrost familieudgave 9. marts 2023. Teaterstykket byder både på eventyr, romantik, slåskampe og ærlig harme over social ulighed.

Kom med på en eventyrlig rejse tilbage til 1100-tallets England, når Folketeatret fremfører Robin Hood – Eventyr i Sherwood med et moderne og humoristisk twist i Aalborghallen torsdag d. 9. marts kl. 17.

I rollen som en nuttet Robin Hood kan publikum opleve Christopher Læssø, som spiller over for det nye talent Emilie Rasmussen, der indtager scenen som en selvstændig Lady Marian. Lille John, Broder Tuck, sheriffen fra Nottingham og alle de andre velkendte karakterer fra Robin Hood er naturligvis også at finde i det moderne stykke.

Folketeatret havde premiere på Robin Hood – Eventyr i Sherwood tilbage i efteråret 2020, hvor stykket blev rost af anmelderne og belønnet med hele 5 stjerner af blandt andre Jyllands-Posten, Kulturtid, Scenekanten og Ungt Teaterblod. Desværre satte Covid-19 dengang en stopper for at gennemføre turnéen, som nu heldigvis bliver genoptaget.

Ikke alt er ved det gamle
I Folketeatrets udgave af Robin Hood er alt ikke helt, som man kender det fra den klassiske historie. Kvinderne har ben i næsen, og de slår mindst lige så godt fra sig som mændene – og så overgår de mændene i både kløgt, mod og bueskydning.

I stykket kan publikum opleve, hvordan Robin Hood udvikler sig fra at være en ubekymret drengerøv til at være en bevidst ung mand, som tager ansvar for den sociale ulighed, der hersker i samfundet.

Underholdning for hele familien
Eventyret i Sherwoodskoven byder på underholdning for både store og små. Teaterstykket indeholder flere lag, så publikum kan tage forskellige pointer med hjem.

Når historien om Robin Hood rykker ind i AKKC bliver det med tempo, action, gak og løjer, og derfor er den perfekt til en sjov eftermiddag for hele familien.

Billetter til Robin Hood – Eventyr i Sherwood torsdag d. 9. marts 2023 kl. 17:00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 210-290 kr. inkl. gebyr. Der gives Early Bird Rabat på 50 kr. pr. billet ved køb senest d. 21. september 2022.

Billetkontor: +45 9935 5566