menu

Prisvindere på scenen til sommerrevy i Aalborg

fredag 12. august 2022 Der er hele to kvindelige prisvindere på scenen, når Sommerrevyen i Aalborg indtager den store scene i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 1.-4. september. Den anmelderroste revy med Lone Rødbroe, Henrik Koefoed, Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad har underholdt intet mindre end 26.000 publikummer i Odense – og snart er det nordjydernes tur.

Der var god grund til at juble flere gange i backstage-området, mens Sommerrevyen spillede i Odense i maj og juni.

Først kunne Vicki Berlin bryste sig af at vinde selveste Guldpalmen på filmfestivalen i Cannes sammen med holdet bag filmen Triangle of Sadness. Og så gik der ikke længe før revyens anden kvindelige stjerne, Lone Rødbroe, modtog en Reumert for Årets kvindelige ensemblerolle i teaterstykket Romeo & Julie på Vendsyssel Teater.

Det er altså to nylige, kvindelige prismodtagere, der går på scenen, når Sommerrevyen gæster Aalborghallen i AKKC med hele fire forestillinger fredag 1. september til og med søndag 4. september.

Det bliver dermed andet år, at revyholdet fra Odense lægger vejen forbi Aalborg med en tilpasset version, der både indeholder globale og lokale emner.

Spiddende fredsrevy
I Sommerrevyen er Vicki Berlin og Lone Rødbroe flankeret af Henrik Koefoed, Thomas Mørk og Lars Arvad, når de blandt andet driller Rusland, får besøg af H.C. Andersen, Mette Frederiksen og en ægte Kandis-fan samtidig med, at de sender et par skarpe kommentarer afsted til Coronaen og MeToo-bølgen.

Revyen er blevet belønnet med 4 stjerner af blandt andet Politiken, Morten Buckhøj og iscene. Sidstnævnte med ordene: ”Det er en fredsrevy, der lader hjertet håbe på det bedste, men også spidder de værste”.

Det nordjyske publikum kan derfor forvente en god omgang satire – men også en stor musikalsk oplevelse. For Morten Wedendahl, der også flere gange har været komponist ved den tidligere Aalborg Vinterrevy, er nomineret til prisen som Årets Revykomponist 2022 ved Revyernes Revy 28. august for musikken til netop Sommerrevyen.

Der kan dermed være endnu en pris på vej til det prisbelønnede revyhold.

Billetter til Sommerrevyen i Aalborg i AKKC/Aalborghallen 2.-4. september 2022 er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på
tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 380 kr. til 530 kr.

Billetkontor: +45 9935 5566