menu

Ny stærk kvinde i front for nordjysk bæredygtigt netværk

tirsdag 09. august 2022 Line Boel Larsen er netop tiltrådt den ledende stilling som Network Facilitator i NBEs nye sekretariat i AKKC. Line får hjemme i Sponsor & Bæredygtigheds afdelingen i AKKC med NBE som hovedansvarsområde. Line kommer senest fra en stilling som Business Developer i Destination Nord, og forud herfor som salgsansvarlig i Arena Nord og herunder sponsoransvarlig for Arena Nords sponsornetværk.

Af uddannelsesmæssig baggrund har Line blandt andet en Graduate Diploma in Business Administration fra Aalborg Universitet. Med sin solide kompetencemæssige baggrund og en personlighed som er inddragende, udviklende og optimistisk, så er NBE og AKKC meget glade for, at vi har fået Line ombord.

Fra 1. august er det det visionære, stærke og historisk gamle nordjyske bæredygtige netværk NBE eller Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling rykket ind under AKKC’s vinger.

Et netværk der fremover driftes af AKKC efter ønske fra de knap 150 nordjyske virksomheder, kommuner og Aalborg Universitet.

- Med et visionært bæredygtigt udgangspunkt fra NBE’s bestyrelse, skal vi igennem samarbejdet med kommunerne, universitetet og virksomhederne skabe endnu flere synergier på tværs af fagområder, geografi, vidensdeling og inspiration til hinanden. Der skal skabes dialog og sammen finde løsninger, der kan løfte den bæredygtige barre lidt højere. Det er en stor fornøjelse at være med, og jeg ser utrolig meget frem til at blive en del af AKKC og samarbejdet med NBE, siger Line Boel Larsen.

Så lang tilbage som i 2008 besluttede en række virksomheder og kommuner i Nordjylland sig for at stifte NBE, for gennem netværksarbejde at støtte og udvikle med blikket stift rettet mod bæredygtighed. Det er lykkedes til fulde sammen med Aalborg Universitet.

Sekretariatsfunktionen har ansvar for styring af netværk, events, økonomi og kommunikation og er nu en del af AKKC’s afdeling for Bæredygtighed, hvor Jan Kvistborg er chef.

- Med Line Boel Larsen ombord på Bæredygtigheds-skibet kan vi arbejde stærkt videre med vores vision om ikke kun selv at tage et ansvar for bæredygtighed, men også skabe rammerne og bruge vores kompetencer, så andre kan mødes omkring det utroligt vigtige stykke arbejde.

De visionære mennesker der fødte dette netværk i Nordjylland før det var på alles læber, er en stor ære at bringe videre ind i fremtiden sammen med Line, de mange virksomheder, universitetet og kommunerne, understreger Jan Kvistborg.

Billetkontor: +45 9935 5566