menu

NET ZERO skal sætte fart på grøn omstilling

tirsdag 01. marts 2022 NET ZERO pathways sætter fokus på mulighederne for at accelerere den grønne omstilling i virksomheder og organisationer. Den nye konference finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) tirsdag 29. marts. Med stærke navne på programmet stilles der skarpt på vækst, jobs og eksport af grønne løsninger på tværs af brancher og sektorer.

Konferencen vil vise vejen for forretningspotentialet i den grønne omstilling. Omdrejningspunktet er regeringens målsætning om 70 procent CO2-reduktion i 2030, og der lægges vægt på de rammer politikerne sætter i den grønne omstilling.

Konferencen skal bidrage til handling. Der skal fart på, hvis Danmark skal lykkes med målet for CO2-reduktionen i 2030. Alle skal smøge ærmerne op, og mulighederne i at samarbejde på tværs af brancher og sektorer skal fremhæves.

Det nye mødested for grønne forretningsmuligheder belyser områder i Danmark, hvor der skal skabes nogle af de største CO2-reduktioner.

Stærke navne på programmet
Journalist og tidligere vært på DR2’s nyhedsmagasin Deadline, Nynne Bjerre Christensen, stiller op som moderator, og tidligere konservative partileder og politiske ordfører, Lene Espersen, åbner ballet.

- Branche- og sektorkobling vil være løsningen på hvordan vi finder, italesætter og omsætter det forretningsmæssige potentiale i den grønne omstilling, og det er afgørende, at vi ikke venter. Vi må starte i mindre skala, hvor vi kan og ikke vente på at den bedste teknologi dukker op, fortæller Lene Espersen, der optræder både som taler og som paneldeltager til konferencen.

NET ZERO pathways har en lang række stærke navne på programmet. Hør klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen gennem et videoindslag, Per Heiselberg fra Klimarådet, Professor og forfatter Steen Hildebrandt og Rolf Kjærgaard fra Vækstfonden blandt mange flere.

Se programmet, bestil billet eller meld dig til som udstiller på hjemmesiden https://netzeropathways.com/ og deltag på årets konference, der præsenterer god business i Danmarks grønne omstilling.

Billetkontor: +45 9935 5566