menu

Musikminder vækkes i Simon & Garfunkel-fest

torsdag 24. marts 2022 And here's to you… Aalborg! The Simon & Garfunkel Story fyrer op for det ene kæmpehit efter det andet i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 24. april kl. 20. Tag tilbage til den verdenskendte duos storhedstid – og til alle minderne med deres legendariske musik som soundtrack.

Direkte fra Londons West End med udsolgt turné i UK og stående bifaldsovationer ved hver optræden er The Simon & Garfunkel Story tilbage i Danmark. En enestående og anmelderrost koncertoplevelse venter. Fænomenale hits som Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, The Boxer, The Sound Of Silence og mange flere fra Simon & Garfunkels imponerende repertoire gengives på overbevisende vis.

Mere end en hyldest
The Simon & Garfunkel Story er mere end en velproduceret hyldest. Det er en rørende og kraftfuld koncert, en Simon & Garfunkel-fest og en feel good-oplevelse. Showets vokaler leverer en fremragende præstation med høj kvalitet og respekt for det populære originalmateriale. Publikum kan godt blive snydt til at tro, at det er unge Paul Simon og Arthur Garfunkel selv, der står på scenen foran dem – det er så tæt på den ægte vare, som det kan blive. Selvom de er en kopi, har selv de største fans stor respekt for produktionerne, der har høstet knaldgode anmeldelser på verdensplan. Showet tryllebinder publikum. Med et bagtæppe af enorme fotos og originale filmoptagelser, stemningsfuldt lys og et komplet live-band sitrer salen af nostalgi.

Verdens mest succesrige musikduo
Deres harmoniske lyd og ikoniske tekster rammer fans lige i syng-med-musklen hver gang. Simon & Garfunkel er nok verdens mest succesrige musikduo nogensinde. De har modtaget flere Grammy’s, er optaget i The Rock and Roll Hall of Fame og rangerer som nummer 40 på Rolling Stone Magazines liste over "the 100 Greatest Artists of All Time”.

Billetter til The Simon & Garfunkel Story søndag 24. april kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 290 kr. til 450 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566