menu

Mere end bare en cirkusoplevelse

fredag 25. marts 2022 De mange internationale akrobater overrasker igen og igen med uventede og hurtige tricks, der fanger publikum, når det tyske varieté-teater Wintergarten fra Berlin kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 28. – 30. april med showet Golden Years. Temaet er 1920’ernes gyldne jazztid, med atmosfære og kostumer i autentisk stil med datidens flair for pailletter, fjer og fest.

Wintergarten byder på en ekstravagant cirkusoplevelse med en farvelade af internationale artister. Et afvekslende og underholdende program med både kunstneriske, dansende, akrobatiske og musikalske optrædener. Og så er der mulighed for tilkøb af en lækker 3-retters menu, der serveres i salen inden showet. En farverig forsinket påskefrokost måske? Eller et next level påskeæg. Vær sikker på, at mindst én kunstner trækker en kanin op af hatten.

Glamour, glamour, glamour
Halsbrækkende akrobatik, klassisk cirkushumor og festlig stemning i bedste Gatsby-stil er hvad publikum kan forvente. De talentfulde artister opleves i festlige kostumer, der er med til at forstærke showets tema og fremtryller 1920’ernes glamour, imens Witnergartens dygtige musikere bringer lyden af jazztiden til showet.

Oplev blandt andre: En mester i den næsten uddøde kunst at danse i luften kun hængende i håret, en duo i perfekt balance med fysisk styrke til at udføre ekstraordinære præstationer i hånd-i-hånd-akrobatik, samt mestre i rulleskøjteakrobatik. Mød også den charmerende klovn og komiker, Monsieur Momo, der fascinerer sit publikum og byder på latter og forundring. Eller Rodrigue Funke og hans imponerende hunde. Publikum ledes gennem aftenen af den smukke sangerinde, skuespiller og danser, Viennese Nina de Lianin, der akkompagnerer flere af de andre kunstnere.

Billetter til Golden Years 28. – 30. april kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 395 kr. inkl. gebyr. Der er mulighed for tilkøb af spisning inden arrangementet.

 

Billetkontor: +45 9935 5566