menu

Margrethe Vestager gæster AKKC GreenTalk

mandag 14. marts 2022 Fredag 22. april 2022 inviterer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) erhvervslivet indenfor til AKKC GreenTalk for første gang. Det nye koncept lanceres med et spændende politisk foredrag med EU-kommissær og ledende næstformand, Margrethe Vestager, der tager temperaturen på den aktuelle situation i Europa.

Det europæiske sammenhold har aldrig været mere aktuelt, end det er nu. Efterdønningerne af Brexit og COVID-19 samt den aktuelle situation i Ukraine tilføjer helt nye perspektiver til EU-debatten, og inden længe skal vi stemme om et af Danmarks EU-forbehold.

Margrethe Vestager går på scenen i AKKC til april og sætter spot på den virkelighed, der rammer Europa i øjeblikket, samt giver sit bud på, hvordan fremtidens Europa ser ud.

Den fremtidige erhvervsudvikling
Margrethe Vestager er meget klimabevidst og har betydelig indsigt i både digitalisering og konkurrenceområdet, hvilket er helt afgørende for den fremtidige erhvervsudvikling i Europa og i Danmark. 

Hun belyser blandt andet, hvordan Europa gøres konkurrencedygtig og klædes på til den digitale tidsalder samt udfordringerne med dette.

Som EU-kommissær og ledende næstformand har Margrethe Vestager fingeren på pulsen i erhvervslivet. Via sit job lægger hun arm med nogle af verdens allerstørste virksomheder, hvorfor hendes viden er særlig relevant for det nordjyske erhvervsliv.

GreenTalk - scenen for Nordjyllands erhvervsliv
Foredraget med Margrethe Vestager er det første af en række, der bliver en del af AKKC GreenTalk. Et nyt koncept, der danner scenen for Nordjyllands erhvervsliv og sætter spotlight på internationale bæredygtige problemstillinger og deres løsninger.

- Vi er et hus, der er kendt for at samle centrale aktører fra både den nationale og internationale scene, når det kommer til bæredygtige problemstillinger. Det er vigtigt for os, at vi er med til at støtte op om det nordjyske erhvervsliv. Derfor er det en stor glæde for os, at Margrethe Vestager vil komme og tage dialogen med os, fortæller Nicolaj Holm, CEO, Aalborg Kongres & Kultur Center.

AKKC GreenTalk vil foregå i Europahallen fredag 22. april klokken 12.30, hvor erhvervslivet er inviteret.

Foto: Trine Søndergaard

Billetkontor: +45 9935 5566