menu

Magiske efterårsløjer med Topper, Viggo og Otto

fredag 23. september 2022 I efterårsferien bliver Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) indtaget af MCH Musical, som har medbragt historien om Topper og Viggos magiske blyant, hvis streger bliver til et vaskeægte levende næsehorn. Ole Lund Kirkegaards klassiker bliver fremført i en ny musicalversion for hele familien lørdag 22. oktober og søndag 23. oktober.

”Otto er et næsehorn. Ja, ja, ja”. Sådan lyder den oprindelige melodi fra titelsangen til Otto er et næsehorn, og nu bliver de velkendte toner suppleret med spritny musik skrevet af MCH’s projektleder og kapelmester Rasmus Steenberg.

Den nye musicalversion af Ole Lund Kirkegaards klassiske historie Otto er et næsehorn fra 1972 foregår i børnehøjde – men der er plads til hele familien, når MCH Musical går på scenen i AKKC’s Europahallen lørdag 22. og søndag 23. oktober i skolernes efterårsferie.

Farverig børneklassiker
MCH’s musicalversion af Otto er et næsehorn, kommer til at foregå i børnenes farverige univers, hvor voksen-logik er et fremmedord. Louise Rømhild og Anna Skjærlund tager sig kærligt af instruktion og koreografi – og de er ledsaget af et væld af dygtige og stærke talenter på scenen, som glæder sig til at underholde både børn og voksne.

En magisk historie i børnehøjde
Historien om det godmodige næsehorn Otto handler om drengen Topper, som finder en magisk blyant, hvis streger forsvinder igen. For at bevise overfor vennen Viggo, at blyanten altså ER magisk, tegner Topper et næsehorn på væggen.

Denne gang forsvinder stregerne bare ikke, og pludselig står de to drenge i lejligheden på anden sal med et stort, gult og meget sultent næsehorn.

Der er lagt op til masser af skæg, ballade og eventyr, når de to drenge laver løjer og forsøger at gemme det kæmpestore og tunge savannedyr for ejendommens vicevært.

Og bare rolig – vi har testet, at scenegulvet kan bære vægten af det store magiske næsehorn!

Billetter til Otto er et næsehorn lørdag d. 22. oktober og søndag d. 23. oktober 2022 kl. 10:30 og kl. 15:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 195 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566