menu

Kinesisk storhedstid bringes til live i eksplosion af farver

fredag 11. februar 2022 Et verdensklasseshow med betagende dans og musik, guddommelige væsener, spiritualitet og kampsport. En oplevelse af Kina før kommunismen. Shen Yun er en farvestrålende kunstnerisk genoplivning og fejring af Kinas rige kulturelle arv. Fredag 25. marts og lørdag 26. marts kan nordjyderne lade sig tryllebinde af urgammel kinesisk magi på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Dynastiets hofdamer og deres delikate elegance, tapre slagmarkshelte og spektakulære scener af magiske riger udspiller sig på scenen. Shen Yun tager publikum på en eventyrlig tidsrejse med kinesiske legender, regioner og dynastier.

Kina før og nu
Gongen giver genlyd, tæppet går op og en himmelsk scene viser sig for publikums øjne. Feer dukker op af et hav af bølgende skyer. Mongoler ridder på hesteryg gennem græssletter så vide som himlen. Klassiske fortællinger om kærlighed og tab, humor og heroiske bedrifter kommer til live.

Shen Yun formidler den ekstraordinære dybde og bredde i kinesisk kultur og bringer storheden fra fem tusind års civilisation til live på scenen. Nogle dele af showet berører også nutidens Kina og kaster lys over den undertrykkelse, mange oplever. Disse fortællinger om mod er ofte det, publikum finder mest rørende og opløftende ved Shen Yuns optrædener.

En global sensation
Shen Yun turnerer hvert år rundt i verdens store byer. Fra Tokyo til Paris, Sydney til New York høster Shen Yuns liveoptrædener bifald og anerkendelser fra fulde huse. Nu bringer de magien til Aalborg. Publikum kan se frem til en eksplosion af farver og lyd, når den gamle kinesiske kultur blomstrer op på scenen i AKKC.

Billetter til Shen Yun d. 25. marts kl. 19.30 og 26. marts kl. 14.30 og 19.30 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 529 kr. til 1029 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566