menu

Kardemomme By får kvindelig røver

tirsdag 08. februar 2022 Kasper, Jette og Jonathan. Det klinger måske ikke i ørene på samme måde, men det giver den klassiske fortælling et morderne tvist. Lørdag 26. februar og søndag 27. februar kan publikum opleve Folk og Røvere i Kardemomme By med en kvindelig røver på rollelisten i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Vinterferie i børnehøjde
Syng med på Røvervisen og Papegøjen fra Amerika. Folk og Røvere i Kardemomme By byder på en musikalsk teateroplevelse for hele familien i skolernes vinterferie i AKKC.

Børn og barnlige sjæle er velkommen til at klæde sig ud, da det jo samtidig er fastelavn. Hvor mange røvere kan der mon være i AKKC? Forestillingen viser, at alle kan være røver i Kardemomme By.

Nye øjne på klassikeren
MCH Musical, som står bag forestillingen, har tidligere opført en musikalsk teateroplevelse af den gamle fortælling. Denne gang har de kigget på forestillingen med nye øjne og fornyet klassikeren.

- Vi vil gerne ruske lidt op i den skønne fortælling, da den godt kan blive lidt stereotyp i sit menneskesyn: Mænd roder, og kvinder rydder op. Så vi vil i en vis grad, og med stor respekt, skildre personer frem for køn. Og så fik vi en skøn pige til audition, som vi nøje overvejede, hvor vi skulle placere i forestillingen, fordi hun var så alsidig. Og så endte vi simpelthen med at skabe rollen Jette - som erstatning for Jesper, fortæller instruktør Louise Rømhild.

Det er dog stadig Tante Sofie de røver og ikke en onkel, ligesom publikum kan forvente at møde den godmodige Politimester Bastian og de andre karakterer, som vi kender dem.

Billetter til Folk og Røvere i Kardemomme By d. 26. og 27. februar i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 195 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566