menu

Kæmpe oktoberfest med DJ Ötzi

fredag 20. maj 2022 Heeey, hey baby! Nordjyllands største Oktoberfest løber af stablen lørdag d. 8. oktober med plads til 1400 festglade gæster. Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) står bag Den Store Oktoberfest og garanterer en kæmpe folkefest i bedste tyrolerstil, hvor DJ Ötzi spiller op til dans.

Sidste år lagde AKKC rammer til oktoberfesten, men er i år selv arrangøren af festlighederne.

AKKC har lagt sig i selen for at rammerne, herunder mad og service, er i top, så oplevelsen kan nå højder værdigt den klassiske stemning fra München.

Eins, zwei, drei, party!
Selveste DJ Ötzi kommer og fyrer den af med livekoncert. Han er kongen af oktoberfester med sine legendariske sing-a-long hits som ”Anton aus Tirol”, ”Sweet Caroline” og ”Ein Stern”.

Du behøver ikke at kunne teksten til alle de mange hits. Dit tyske bliver nemlig skarpere for hver große bier du indtager.

Til Den Store Oktoberfest får den ekstra gas på kæmpe fadøl og god musik.

De mange Hansi og Heidier kan mæske sig med schnitzel, weisswurst og masser af sauerkraut. Og litervis af skummende fadøl vil skylle gennem AKKC denne aften – Prooost!

Singen und tanzen
Find de flotte tyrolerkjoler og lederhosen frem. Nordjyderne kan godt gøre sig klar til fuld hammer på fællessang og dans fra kl. 18.00-01.00.

Musikken er afgørende for en god oktoberfest. Foruden der Stern, DJ Ötzi, spiller Günther Krautseppl sammen med DJ Heini.

De starter ølfesten og sætter stemningen for aftenen med velkendt schlagermusik.

Og DJ Heini sørger for party non-stop sidst på aftenen, når han spiller den ene skålesang efter den anden.

Billetter til Den Store Oktoberfest lørdag d. 8. oktober kl. 18 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er inklusive festbillet, underholdning og menu 595 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566