menu

Jonah Blacksmith til Aalborg med ny kæmpekoncert

søndag 28. august 2022 Som det brusende Vesterhav er Jonah Blacksmith stormet frem på den danske musikscene, og bandet fortsætter succesen, når de indtager Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 10. marts som en del af deres House On Fire Tour. Publikum bliver inviteret indenfor til en nærværende og unik aften, hvor man virkelig får lov at mærke bandet oppe på scenen.

Både publikum og anmeldere er blevet blæst bagover af Jonah Blacksmiths nordjyske charme og store dynamiske lyd, som hvis de havde stået ude i blæsten ved Thys vestvendte kyst – og til efteråret er Jonah Blacksmith endnu en gang klar til at imponere, når bandet giver koncert i Aalborghallen fredag 10. marts.

Siden 2014 har bandet udgivet hele 4 albums, og med deres single House On Fire, som udkom i efteråret 2021, markerede de deres store gennembrud på den danske musikscene.

Sangen opnåede en tredjeplads på den officielle danske Airplaychart, og for nylig har den fået guld hos IFPI Danmark. Der er heller ingen tvivl om, at Jonah Blacksmith har stjålet nordjydernes hjerter, og de har spillet en perlerække af udsolgte koncerter i Aalborg.

Til næste år kommer de heldigvis igen – denne gang med en kæmpe koncert på AKKC’s største scene.

Nordjysk hygge og nærvær i fokus
De to brødre, Simon og Thomas Alstrup, som står solidt plantet i fronten for syvmandsbandet fra Thy, har i deres planlægning af den kommende turné haft fokus på at skabe en helt unik aften for publikum. Brødrene håber på at skabe en følelse af fællesskab hos publikum gennem den sårbarhed, som de har skabt deres musik med.

- Vi vil skabe en smuk aften, og omdanne disse mægtige arenaer til en nærværende ramme for det fællesskab og den samhørighed, som er hele kimen til det, vi brænder for, og som vi gerne vil med vores musik og vores publikum, forklarer de to brødre.

Bandets musik tager udgangspunkt i Simon og Thomas Alstrups egne op- og nedture, og derfor er der lagt i støbeskeen til en mindeværdig koncertoplevelse i Nordjyllands hovedstad, hvor publikum får lov at komme helt ind på livet af de to brødre.

Billetter til Jonah Blacksmith – House On Fire Tour fredag d. 10. marts kl. 21 i AKKC/Aalborghallen sættes i salg onsdag 31. august kl. 10 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 325 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566