menu

Få inspiration til nye ferieminder på kæmpe campingmesse

onsdag 16. november 2022 Kalder alle campingentusiaster, friluftsnørder og grejfreaks. Danmarks store special-messe, Camping Aalborg, afholdes for 12. gang af Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Og i år bliver det endnu vildere – den store messe indtager 13.000 kvadratmeter i Gigantium med campingvogne, autocampere, telte, udstyr og tilbehør.

Camping Aalborg afholdes fredag 13. januar til og med søndag 15. januar 2023, hvor et hav af forhandlere af campingvogne, autocampere, telte samt udstyrsforhandlere og campingpladser fra ind- og udland står klar til at inspirere de besøgende til deres næste campingtur.

Der vil være produkter og inspiration at hente for alle, uanset om du er til primitiv vildmarkscamping eller det bekvemme autocamperliv.

Hele Danmarks campingdronning
Hele Danmarks campingdronning, Anne-Vibeke Isaksen, lægger selvfølgelig vejen forbi Camping Aalborg med et spændende foredrag, hvor hun deler ud af sine bedste rejsetips til den kommende sæson.

Messen vil desuden være fyldt med spændende aktiviteter på både scenen og standene, hvor de besøgende blandt andet kan battle i, hvem der hurtigst får banket et fortelt op.  

Større end nogensinde før
Siden 2000 har AKKC gennemført campingmesser hver andet år. Med omkring 75 spændende udstillere er der rig mulighed for at udforske campingens mange facetter.

- Vi er så glade for, at vi langt om længe kan slå dørene op til Camping Aalborg, efter vi desværre måtte udsætte messen sidste år pga. Covid-19. Messen bliver den største campingmesse afholdt i Aalborg til dato. Gigantium har heldigvis bygget to nye haller siden seneste messe i 2020, så vi har kunnet udvide messearealet og dermed honorere den store efterspørgsel, fortæller Else Herfort, Head of Sales & Expos, AKKC.

Udstillerne melder også klar til endnu en inspirerende messe, der i år indtager Gigantiums to nye store haller og udvides derved med 2000 kvadratmeter.

Så de besøgende kan gå på opdagelse i 13.000 kvadratmeter spækket med alt, hvad campinghjertet begærer.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme til Aalborg. Det er altid en fornøjelse at møde de campingglade nordjyder, og vi ser virkelig frem til at præsentere dem for det nyeste campingudstyr, fortæller Lars Blom Nielsen, direktør hos SK Caravan.

Billetter til Camping Aalborg 13.-15. januar 2023 i Gigantium er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via campingmesse.dk. Billetprisen er 75 kr. inkl. gebyr. Prisen er 100 kr. i døren og 75 kr. online.

Billetkontor: +45 9935 5566