menu

En gul personlighedstype og en hvirvelvind af godt humør

onsdag 31. august 2022 Familien Fisker og Familien Pilgaard har taget den samme personlighedstest – og den gule personlighedstype skulle efter sigende være udadvendt, inspirerende... og irriterende, selvoptaget og til tider alt for meget. Men kan det nu passe? Det finder vi ud af, når de to familier kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 9. februar med Det Gule Show.

Det Gule Show inviterer publikum med helt indenfor i dagligstuen hos Stephanie og Kasper Fisker og deres gode venner Hans og Jobbe Pilgaard, når de alle fire indtager Europahallen torsdag 9. februar kl. 20.

Vennerne, hvis relation er helt særlig, er alle sammen den gule personlighedstype i den samme personlighedstest – men de er enige om, at resultatet kun er delvist rigtigt.

De er dog også alle sammen enige om, at venskaber er som livet – det går både op og ned, og det er i medgang og modgang!

Et vaskeægte gult show
Lige i den gule personlighedstypes ånd byder Det Gule Show med Fisker og Pilgaard på en underholdende aften fyldt med gode grin og pinlige historier.

Det Gule Show vækker både stof til eftertanke og højlydt latter, og det minder os alle sammen om, at man ikke bliver en bedre ven af at forsøge at være perfekt – tværtimod.

Stephanie og Kasper Fisker sikrer sammen med Hans og Jobbe Pilgaard publikum en hylende morsom hvirvelvind af humør, pinlige historier og stof til eftertanke, når de gæster Aalborg med Det Gule Show.

Et helt særligt venskab
Mange kender nok allerede Stephanie og Kasper Fisker, som glædeligt deler ud af deres liv – på godt og ondt – på Instagram med flere end 100.000 følgere hver.

Parrets CV er efterhånden langt og rummer titler lige fra professionel fodboldspiller til podcastværter og influencere.

De fleste kender Hans Pilgaard fra diverse tv-programmer på TV2, og i 2016 giftede han sig med Jobbe.

Stephanie Fisker og Jobbe Pilgaard har kendt hinanden lige fra barnsben – og så er de begge vant til, at deres bedre halvdels job foregår i rampelyset.

De to familiers venskab er helt særligt. Det deler de blandt også med deres mange følgere på de sociale medier.

Nu får nordjyderne imidlertid mulighed for at opleve dem live til Det Gule Show, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Billetter til Det Gule Show med Fisker og Pilgaard torsdag d. 9. februar kl. 20:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 300 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes på Ticketmaster under kategorien Study Tickets eller i AKKC’s billetkontor.

Billetkontor: +45 9935 5566