menu

Ekstra foredrag med populære René Dahl Andersen

fredag 04. marts 2022 Billetterne er blevet revet væk til René Dahl Andersens nye foredrag ’Hærdet vol. 2’ i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Allerede nu er den tidligere narkobetjent, professionelle lejesoldat og undercover agent for PET og FBI klar med et ekstra foredrag onsdag 5. oktober kl. 19.30 i AKKC.

Den forhenværende narkobetjent deler gerne sine spændende historier fra en mørk og farlig verden. Og nordjyderne suger true crime-historierne til sig. René Dahl Andersen er eftertragtet. Der er kun få billetter tilbage til det nye foredrag. Men frygt ikke! Endnu et foredrag er nemlig tilføjet til plakaten i AKKC.

Nye historier dukker frem
Meddeleren der skyder og dræber på klos hold. Den professionelle fodboldspiller der bliver heroinmisbruger og bor på Istedgade. Historier der ikke var med, da René Dahl Andersen besøgte Aalborg i efteråret med første udgave af foredraget. I ’Hærdet vol. 2’ deler den tidligere politibetjent endnu flere historier og sager fra en verden, kun meget få virkelig kender.

Hvilken udviklingen går man igennem som betjent og menneske, når man arbejder i et råt miljø, og hvordan rejser man sig igen, når man har mistet sin identitet og livsdrøm? Det er spørgsmål René Dahl Andersen har måtte konfrontere sig med.

Han har arbejdet i et hårdt miljø blandt pushere, narkomaner, hemmelige kilder og meddelere. Indimellem på kant med både retsplejelov og straffeloven. Hans arbejde har flere gange kunnet koste ham livet.

I ’Hærdet vol. 2’ kommer publikum endnu tættere på det ualmindeligt farlige arbejdsliv, som René Dahl Andersen tidligere har åbnet op for. Han tager publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle, narkomaner, prostituerede, meddelere og pushere, der lever deres liv i samfundets mørkeste afkroge.

Billetter til René Dahl Andersen Hærdet vol. 2 d. 5. oktober kl. 19.30 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 230 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566