menu

Det er aldrig sket før udenfor Det Kongelige Teater

onsdag 23. februar 2022 Enestående operakoncert med stjernesolister. Musikken fra den skønne og inderlige La Bohème opføres i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 10. april, som eneste sted i Danmark udover hovedstaden. Det Kongelige Teater og operaen har udviklet konceptet udelukkende til AKKC.

Det særlige er, at både musikere, kor og solister fra Den Kongelige Opera optræder i samme koncert sammen med lokale kor. Det er aldrig sket tidligere udenfor Det Kongelige Teater. Ingen orkestergrav. Musikken er i fokus, når orkester, sangere og kor alle står sammen på scenen og fremfører vidunderlige La Bohème i en operakoncert.

En storslået opsætning
Det samlede kor er dobbelt så stort som ved Det Kongelige Teaters operaproduktion i Operaen i København. Over 150 kunstnere er på scenen samtidig denne eftermiddag.

70 musikere, 40 korsangere og 4 solister fra Den Kongelige Opera samt 2 internationale solister optræder sammen med de lokale børnekor Nordjysk Pigekors Juniorkor og Sang & Klang Juniorkor.

Operaelskere kan godt glæde sig. Det Kongelige Kapel kommer til Aalborg med en række store stemmer. Danske Clara Cecilie Thomsen og Simon Duus, svenske Gisela Stille og sydkoreanske Kynngil Ko fra Det Kongelige Teaters eget ensemble.

Sammen med armenske Migran Agadzhanyan og Luthando Qave fra Sydafrika giver stjernesolisterne en enestående operakoncert i AKKC. Det Kongelige Kapels Paolo Carignani dirigerer de mange musikere. Operakoncerten er letfordøjelig.

La Bohème synges på italiensk, men danske tekster vises på skærme. Publikum får en autentisk oplevelse af operaens musikalske styrke og kan samtidig forstå teksterne fra den gribende fortælling.

Verdens bedste musikdrama
La Bohème fremkalder de helt store følelser. Den uforglemmelige fortælling og den stærke musik griber både erfarne operaelskere og nye operagængere om hjertet.

Essensen i Puccinis La Bohème er iørefaldende musik med hjertegribende arier og flotte koroptrin, der er blevet kaldt verdens bedste musikdrama.

Billetter La Bohème d. 10. april kl. 15 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 355 kr. til 630 kr. inkl. gebyr.

Foto: Miklos Szabo

Billetkontor: +45 9935 5566