menu

Besøg AKKC i efterårsferien

tirsdag 11. oktober 2022 Om du er til familieforestillingen Otto er et næsehorn, guitarspil i absolut verdensklasse eller skrækindjagende Horror Night, så er der noget for dig at lave i AKKC i efterårsferien.

Otto er et næsehorn
MCH Musical vækker næsehornet Otto til live, når de opfører Ole Lund Kirkegaards klassiker i en ny musicalversion i AKKC efterårsferien.

Historien foregår i børnenes farverige verden. Voksen-logik er et fremmedord. Alligevel er den elsket af flere generationer.

Først er han bare nogle streger på tapetet, men pludselig træder han frem og bliver levende. Og hvem har plads til at have en så stor og meget sulten skabning boende hos sig. Topper og Viggo skaber ravage, efter de har tegnet med den magiske blyant og skabt Otto.

Som alle hovedpersoner i Kirkegaards historier er de nysgerrige, opfindsomme drenge, der med humor og en vild fantasi vender de voksnes verden på hovedet. Kan du også se næsehornet på scenen? Publikum får testet deres fantasi, når den elskelige historie udspiller sig i AKKC.

Horror Night
Det er alment kendt, at der er sket uhyggelige og uforklarlige ting bag de tykke betonvægge hos AKKC gennem tiden. Horror Night bliver et vaskeægte mareridt, hvor publikum for eksempel kan risikere at løbe ind i Den hovedløse tjener, som for år tilbage på tragisk vis mistede livet, og hans hoved, i en elevatorulykke, eller spøgelset fra det lig, som varmemesteren fandt hængende fra loftet i hans værksted.

Publikum får lov at komme ned i de kilometerlange gange, som normalt ikke er åbne for offentligheden, og der vil med garanti være nogen eller noget, som holder godt øje med dig fra bygningens sorte skygger.

Dygtige og uhyggelige aktører er mere end klar til at skræmme livet af alle, der bevæger sig ud på den skumle rute. Oplev nye sider af dig selv og dine nærmeste. For hvem ved, hvad der gemmer sig i de mørke gange?

En af verdens bedste guitarrister
Brug ferien på at opleve guitarspil i verdensklasse, når australske Tommy Emmanuel spiller sin eneste koncert i Jylland efter hele tre udsolgte shows i DR Koncerthuset.

Den 66-årige guitarist har som bare én ud af tre musikere i verden modtaget titlen som 'Certified Guitar Player' fra Chet Atkins. Eric Clapton og Mark Knopfler betegner uden tøven Tommy Emmanuel som verdens bedste guitarist.

Han bruger sin akustiske guitar, som en pianist bruger sit klaver og fremfører næsten alle tænkelige musikalske stilarter tilsat en enorm portion lune og selvironi.

Alle guitarelskende jyder kan altså se frem til en helt ekstraordinær musikalsk oplevelse, når Tommy Emmanuel indtager AKKC's største scene.

AKKC er også fremhævet af Campaya som en værdig efterårsferie-destination. Læs artiklen om efterårsferie her.

Leder I efter sommerhus udlejning, kan I finde det hos Campaya.

Billetkontor: +45 9935 5566