menu

Beskidt, intimiderende og storladen koncert med Neu Sierra

fredag 21. januar 2022 1. april 2022 indtager Neu Sierra Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med sine forførende sange og varme. Den danske noir-rocker insisterer på både at rumme ynde og råddenskab, og i sin musik minder hun os om, at livet ikke altid er lutter skønhed, og at det gerne må føles og lyde barskt.

Neu Sierra har på rekordtid indtaget rockscenen med sin nordiske noir. Via sine rørende sange formidler hun barske beretninger og dystre historier om alt fra kvindemord til drømmende sange om seksualitetens alvor. Til foråret kan du opleve hendes intense midnatsstemme i Aalborg.

Her omringes hendes rå og smukke budskaber af ekspressive trommer, melodiske guitarer, og ikke mindst af den støjende og stemningsskabende autoharpe, og Neu Sierra varsler en helt særlig aften, når hun for første gang lægger vejen forbi AKKC til april.

Musik med mening
Bag kunstnernavnet Neu Sierra står Nana Nørgaard. Med sin intimiderende energi producerer hun storladne og beskidte sange, der er fyldt med rå og barske tekster. I sin nye single Pink Crosses tager hun os med til byen Juarez i Mexico, som er berygtet for sine utallige drab på kvinder, og hvor et hav af lyserøde trækors er plantet i jorden. De uhyggeligt mange kors skal hver især ses som opråb om, at endnu en har mistet livet.

Fyldt med kvalitetsstempler
Neu Sierra har en lang række internationale samarbejder bag sig, der alle understreger hendes kvalitet. Hun har blandt andre arbejdet med den amerikanske jazz-stjerneguitarist Mike Stern, det franske post-punk-fænomen Nouvelle Vague og Gordon Gano, der er sanger i det amerikanske funk-punk-band Violent Femmes.

Kvaliteten resulterede i, at der lynhurtigt blev udsolgt, da Neu Sierra i maj headlinede Loppen på Christiania, og siden har hun og hendes band – Manoj Ramdas fra Raveonettes, Mathias Gørtz fra Leizure, Nils Lassen fra De Skrigende Halse og Tomas Ortved fra Sort Sol – både fyldt Karens Minde Kulturhus i København, været med Fribytterdrømme på tour til bl.a. Store Vega og indtaget Copenhagen Jazz Festival.

Billetter til Neu Sierra torsdag 1. april 2022 kl. 20 i AKKC/Det Lille Teater er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15, på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 130 kr. inklusive gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566