menu

Benjamin Hav på ny turné med premiere i Aalborg

onsdag 30. marts 2022 Benjamin Hav & Familien spiller i de 4 største byer i efteråret og rammer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 5. november, som første spillested. Det bliver deres største koncert til dato. Forvent en hæsblæsende koncert med overskud, energi og momenter af ren genialitet.

Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere. Den tidligere Benal-rapper, der nu står som solo-artist, er omringet af et team og et syv personers band, som han kalder Familien. Efter nogle utrolig vellykkede koncerter i 2021, står Benjamin Hav & Familien igen klar til at bringe hiphoppen ud i landet.

En musikalsk Messias
I efteråret spillede Benjamin Hav sine første koncerter som soloartist. Anmelderne blev blæst bagover af begejstring og kvitterede med 5-stjernede anmeldelser, hvor han blev kaldt en musikalsk Messias og rost for sin ud-af-boksen-tækning. Det har nu cementeret hiphop-musikeren som én af de mest spændende liveartister i Danmark.

Forvent intet men samtidig alting
Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som én af Danmarks bedste rappere. Hans musik, persona og kringlede tekstunivers sender lyttere og fans på en forunderlig og musikalsk rejse.

Hans leg med sproget gør ham helt speciel og næsten svær at forstå, men den danske rapper er et frisk pust til den hiphop-lyd, der har domineret hitlisterne i mange år.

- Du har ikke set et show så magisk siden din farmors formidable farsbrød rektal-returnerede i formmæssigt intakte skiver, omsluttet af brunsovs agtigt sekret, plaskende på gulvet, med kolde uempatiske øjne, og en fossende varme på dine små inderlår, en råkold decembermorgen inden den første smøg blev til to. Du skal forvente intet, men samtidig alting! fortæller Benjamin Hav om de kommende koncerter.

Billetter til Benjamin Hav & Familien 5. november kl. 20 i AKKC/Aalborghallen sættes i salg fredag 1. april kl. 10 og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 430 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566