menu

Anmelderrost og snart udsolgt musical rammer Aalborg

onsdag 12. oktober 2022 Overdådige kostumer, imponerende koreografi og sang, der får hårene til at rejse sig, er blot noget af det, publikum kan se frem til, når den elskede kærlighedshistorie Pretty Woman rammer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) som musical fra 9.-13. november.

Frem på scenen toner ordene ”Pretty Woman” i en rød farve, som står i funklende kontrast til den glitterfyldte blå baggrund. Allerede her står det klart, hvilken overdådig opsætning Pretty Woman - The Musical er.

Den flabede, smukke og impulsive Vivian og den kyniske mangemilliardær Edward Lewis bliver portrætteret af to af Danmarks førende musicalstjerner, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Tomas Ambt Kofoed.

Publikum kan se frem til at blive revet med direkte ind i den stormfulde forelskelse, når Pretty Woman - The Musical langt om længe rammer AKKC 9.-13. november.

Imponerende opsætning
Benjamin La Cours scenografi til Pretty Woman - The Musical kan ikke undgå at imponere. Smukke videoprojektioner af Hollywood og en dynamisk drejescene gør det muligt at skifte scene på hurtig og effektiv vis samtidig med, at publikum fascineres af de smukke scener.

- ”Pretty Woman – The musical” er flot produceret, fornemt danset og koreograferet, overdådige kostumer, idérig scenografi, og du føler dig glimrende underholdt og sine steder også bevæget og rørt. Skribenten kan ikke prale af at være den store musicalfan, men den her gad jeg godt gense og høre – også når den rammer Aalborg, fortæller Bent Stenbakken fra KulturenNu.

Musicalen har imponeret anmelderne, og der er ingen tvivl om, at publikum godt kan begynde at glæde sig.

Uanset om man er fan af musicals, eller man er helt ny indenfor genren, vil Pretty Woman - The Musical både underholde og imponere, når den tager publikum med igennem alle de ikoniske scener fra filmen.

Humoristisk indspark
Musicalen byder ikke kun på en forrygende kærlighedshistorie. Troels Lyby fungerer som et humoristisk indspark, da han det ene øjeblik dukker op i én rolle og det næste øjeblik i en anden.

Troels Lyby griber sine mange roller uhøjtideligt an, når han gør publikum opmærksom på at ”nu er det mig igen”, og det er svært ikke at få et smil på læben.

Der venter publikum en aften, som både byder på romantik, humor og formidabel sang og dans.

Billetter til Pretty Woman - The Musical d. 9.-13. november i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 430-590 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.

Foto: Morten Rygaard

Billetkontor: +45 9935 5566