menu

Toppen af dansk comedy samlet til en grineren aften

mandag 15. november 2021 Comedy Ballroom giver en runde mere! Oplev fem af landets absolut bedste komikere. Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg, Linda P, Andreas Bo og Lasse Madsen drager ud i landet med Comedy Ballroom 2 og rammer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fredag 7. oktober.

Topkomikerne er samlet på én og samme aften – og det bliver pisse grineren! Glem alt om den svære 2’er. Med det her line-up bliver det den nemme 2’er.

Publikum kan se frem til fem forrygende sæt, hvor der bliver langet underholdningsfix over disken i et tempo, så selv det mest comedy-hungrende publikum sidder stakåndet tilbage i sædet. Komikerne er topklar til at underholde publikum!

- Nu er vi heldigvis færdige med at overholde, nu vil vi bare underholde, udtaler arrangøren bag Comedy Ballroom, ”Lille Christian” – ja, ham fra klovn.

Comedy for alle
Til Comedy Ballroom skal du ikke være bange for om komikken falder i din smag. Der er nemlig comedy for alle. Det er en unik mulighed for at få en underholdende og morsom aften sammen med sine nærmeste uanset smag i humor.

Line-uppet af komikere kommer med alt det bedste, comedyverden har at byde på, og komikerne er hver især kendt for deres egen måde at gå til genren på.

Nikolaj Stokholm er en af landets største komikere og kendt for at have en finurlig og krøllet hjerne. Publikum har ikke en chance, men ligger flade af grin, når han går på scenen.

Thomas Warberg har lagt sig i spidsen som en af de absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Han går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Linda P har igennem mange år budt danskerne på storslået underholdning med sin sydhavnscharme. Hun har for nyligt kunne ses som deltager i TV2-programmet, Stormester, hvor hun med sin tørre humor og enestående timing fik danskerne til at grine.

Andreas Bo har en sublim evne til at gengive typer og på imponerende vis skifte identitet og figur med fuld overbevisning. Han er Danmarks dygtigste parodimester og komikkens svar på en kamæleon.

Lasse Madsen er kendt for sine populære videoer på Instagram, hvor han med en befriende uhøjtidelig selvironi og på kærlig vis portrætterer stereotype parforholdssituationer og problemer, vi alle oplever i vores helt almindelige liv.

Billetter til Comedy Ballroom 7. oktober kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 295 kr. til 395 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566