menu

Talbot giver ekstra Optur

onsdag 01. december 2021 Få kæmpe Optur på! Simon Talbot er on fire i sit nyeste standup-show. Nu tilføjer den energiske komiker et ekstra show til plakaten i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Oplev ham tilbage i Aalborg fredag 3. juni til en skideskæg aften. Du kan kun gå fra showet med opløftet humør.

Konfetti streamers, laserlys og gnist maskiner. Talbot tager alle kneb i brug for at begejstre publikum. Han lever for at underholde og holder sig ikke tilbage for at give os alle noget at grine af.

- Jeg vil have, at folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet... Det bliver SÅ Optur, udtaler Simon Talbot.

En comedy-darling
Den grinagtige komiker er en af Danmarks helt store comedy-darlings.

Simons smittende energi og kærlighed til humoren får publikum til at grine sammen med ham – for han kan ikke helt lade være at grine, når han leverer sine jokes og improviserede indfald, der kan komme bag på ham selv.

Hans popularitet er ikke til at overse og responsen på det nye show overvælder spasmageren.

- Tak! Dette skaldede æg bliver helt blødt ved tanken, skriver Simon Talbot på Facebook.

Optur er hans 7. stand-up show. Med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde har Talbot gang på gang leveret solid underholdning til folket. Blandt andet med sine onemanshows Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016) og Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange købte billet til.

Danskerne har også kunnet opleve Talbot i talrige underholdningsprogrammer. Senest udfoldede han med stor begejstring sine skæve ideer i TV2-programmet Stormester.

Forvent en smaddersjov aften med mavekrampende latterbrøl. Men bare rolig, det er ikke videnskabeligt bevist, at man kan dø af grin.

Billetter til Simon Talbot – Optur fredag 3. juni kl. 19 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15, på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 290 kr. til 310 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566