menu

Populært irsk band kommer tilbage til Aalborg

mandag 20. september 2021 The Kilkennys spillede i fredags udsolgt koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Det populære irske band er allerede klar til igen at gå på scenen og spille for sine danske fans i AKKC lørdag 14. maj 2022.

De fire sangfugle Dave Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Josh O'Loughlin skaber en musikalsk fællesskabs-oplevelse med ægte irsk charme.

The Kilkennys har en mission om at reintroducere irsk folkemusik og ballader for det unge publikum og samtidig fange de mere traditionelle musikelskeres hjerter. Det gør de ved at forvandle traditionelle keltiske toner til moderne irsk popmusik.

Et internationalt populært band
Bandets humørløftende spillestil og vokal har gjort dem til et højt elsket band blandt det irske folkefærd. Bandet er værdige arvtagere efter de legendariske The Dubliners. Selvom gruppen kun har lidt over 10 år på bagen, har de allerede delt scene med nogle af Irlands største og mest prominente musikalske ikoner, herunder Shane MacGowan og Finbar Furey.

Populariteten er vokset hen over landegrænserne, og The Killkennys har med stor succes turneret rund omkring i Europa og USA. Firemandsgruppen har også indtaget Danmark med sine musikalske talenter og opbygget en stor fanskare i landet.

En musikalsk fællesskabs-oplevelse
De irske musikere er kendt for deres karismatiske forhold til publikum og for at være dynamiske og energiske på scenen, hvor de spiller på en lang række traditionelle irske instrumenter. The Kilkennys mestrer alt fra mandolin, banjo og guitar til sækkepibe, fløjte og tromme, samt leverer smukke vokalharmonier.

Når kvartetten træder på scenen, har de fra start tryllebundet publikum med sine melodier og sin energifyldte udstråling. The Kilkennys inddrager sit publikum, som synger med og klapper i takt til den poppede keltiske musik. Det er svært at sidde stille, når først man bliver ramt af The Kilkennys irske musikalske charme.

Billetter til The Kilkennys i AKKC/Europahallen lørdag 14. maj kl. 20 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 240 kr. til 290 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566