menu

Populære bagedyststjerner helt tæt på

onsdag 09. juni 2021 Hold fast på både røreskål, sprøjtepose og dejskraber! Der er lagt op til en hyggelig aften i bagningens tegn, når de tre kendte ansigter fra Den Store Bagedyst, Rosa, Anne og Jon sammen med vært Micki Cheng, byder indenfor til Bagesnakken på Aalborg Kongres & Kultur Centers (AKKC) store scene 26. oktober.

Det må næsten være den ultimative aften for enhver, der elsker bagning og DR1’s hitprogram Den Store Bagedyst, når Bagesnakken indtager AKKC’s store scene tirsdag 26. oktober kl. 19 med nogle af tv-showets største publikumsfavoritter Rosa, Anne og Jon – og ikke at forglemme vært Micki Cheng.

Alle fire strøg direkte ind i danskernes hjerter, mens de kastede sig ud i den ene bageudfordring efter den anden og kreerede storslåede mesterværker uge efter uge på skærmen i bedste sendetid.

Til showet Bagesnakken kommer publikum endnu tættere på bagedyst-deltagerne, får svar på spørgsmål som, hvad der sker med alle kagerne fra tv-showet, hvordan livet har været efter programmerne, og om det overhovedet er muligt at tænke på andet end kage.

Derudover vil publikum også blive inddraget i showet ved at kunne stille spørgsmål til deltagerne, deltage i quizzer, og så bliver aftenens største bageekspert også kåret.

Vindere af danskernes hjerter
De tre Bagesnakken-deltagere løb ikke afsted med titlen som vinder af Den Store Bagedyst, men de blev alle vindere af danskernes hjerter, og sidenhen har bagningen og deltagelsen i programmet givet dem en ny tilværelse med fokus på bagning.

Rosa Kildahl deltog i programmet i 2017, og har sidenhen været med i Vild med dans, holdt foredrag og deltaget i alverdens bage-events landet over. Jon Edlund var finalist i 2017, og charmede sig hurtigt ind særligt hos de kvindelige seere. Han er stadig aktiv bageekspert og har flere end 47.000 følgere på Instagram.

Anne Tirstrup var finalist i 2020, og kan også bryste sig af at være vinder af Den Store Jule- og Nytårsbagedyst samme år. Den bageglade sygeplejerske er i fuld gang med at udvikle sin egen serie af bageprodukter.

Fra bagedyst til børnevært
Micki Cheng, der indtager rollen som vært til Bagesnakken, fik en flot 2. plads, da han deltog i Den Store Bagedyst i 2015. Året efter vandt han Den Store Jule- og Nytårsbagedyst, og han har også udgivet flere kogebøger. Blandt de mindste er Micki Cheng kendt som børnevært på DR Ultra i programmerne Ultra Factor og Ultras Sorte Kageshow. Micki Cheng deler dagligt opskrifter på de sociale medier, og han har intet mindre end 66.000 følgere på Instagram.

Efter showet får publikum mulighed for at møde alle fire bagedyst-deltagere og få et billede sammen med deres største bageidoler.

Billetter til Bagesnakken i Aalborghallen tirsdag 26. oktober kl. 19 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566, her og via ticketmaster.dk. Billetpris er O: 370 kr., A: 340 kr., B: 320 kr., C: 300 kr., D: 280 kr.

Billetkontor: +45 9935 5566