menu

Morskabs-Theatret satser på Jul i Gammelby

tirsdag 12. oktober 2021 Dette års juleforestilling i Morskabs-Theatret er Jul i Gammelby. Den klassiske juleforestilling for børn og voksne er en genopsætning af teatrets tidligere succes med den skønne julekomedie, hvor instruktør Martin Schwab og sangcoach Henrik Fevre igen tager sig kærligt af skuespillerne. Stykket har premiere fredag den 3. december og spiller indtil den 19. december.

De seneste par år har Morskabs-Theatret haft solid succes med at spille julen ind i Det Lille Teater i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), og i år bliver heldigvis ingen undtagelse, for der lægges atter brænde i kakkelovnen til en herlig juleoplevelse med forestillingen Jul i Gammelby.

- Sidste år spændte Coronaen ben for meget også vores juleforestilling. Derfor har vi i år glædet vi os ekstra meget til at komme i gang med at øve og endnu mere til at komme på scenen og spille for børn og vokse igen. Så selvom det er tidligt at tale om jul, er Morskabs-Theatret allerede godt i gang med forberedelserne til årets juleforestilling Jul i Gammelby, fortæller formand Jan Lynge.

DR Julekalender
Stykket blev første gang vist som julekalender på DR tilbage i 1979 og handler om en købmand i Gammelby, der er ved at gå til af bekymring over, at hans fragtskib, det gode skib ”Haabet” ikke er kommet i havn. Sker det ikke, vil han ikke holde julefest. Det vil julenisserne, der bor på loftet i købmandsgården, ikke finde sig i, og i ledtog med købmandens børn, Mads og Mette, finder de på forskellige drillerier, der skal overbevise købmanden, der samtidigt er byens borgmester, om, at han gør bedst i ikke at aflyse julen.

Krydret til sjov og ballade
Så trods borgmesterens modvilje, så bliver der atter jul, og der bliver rørt godt og grundigt i julegrøden. Instruktør Martin Schwab krydrer det hele med pudsige indfald til glæde for hele familien. Derfor kan man forvente at få sig et par hyggelige timer med Morskabs-Theatrets mange frivillige, der alle lægger både krop og sjæl til, for at få en professionel forestilling til at svæve hen over de skrå brædder.  

Fakta
Morskabs-Theatret er en amatørforening, der arbejder professionelt med professionel instruktør og sangcoach. De nærmer sig de 25 år som forening og har gennem årene spillet mere end 30 forestillinger for over 150.000 publikummer.

Billetsalg
Billetsalg via AKKC's billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14. Familiepakker 420 kr. der gælder 2 voksne og 2 børn skal købes i Billetkontoret. Andre billetter kan købes her. Billetpris er 160 kr. for voksen og 80 kr. for børn og pensionister.

Billetkontor: +45 9935 5566