menu

Mørke afkroge venter i Aalborgs største Horror House

tirsdag 28. september 2021 Det er så uhyggeligt, som det overhovedet kan blive! Ingen har været der før, men i de seneste uger har Horror Night omskabt de dybe gange og den skræmmende kilometer-lange rute, der strækker sig over fem etager, hvor du i dybt mørke møder dine rædsler!

Temaet som samarbejdspartnerne Aalborg Karneval og AKKC har valgt til årets største horror-begivenhed er apokalypse, hvor fejlslagne laboratorieforsøg har resulteret i et zombie/virus-udbrud, som gæsterne skal forsøge at undslippe på deres færd gennem den kilometerlange rute.

Lukkes kun op for Horror Night
Den fører gennem AKKC’s katakomber, de dybeste afkroge, ad smalle spindeltrapper til flere etager både under og over den historiske bygnings ukendte land. Ingen publikummer har prøvet det før, og været i de lukkede områder, som nu helt specielt åbnes op 8. og 9. oktober samt 15. og 16. oktober.

Zombierne bliver professionelt sminket , og rollerne bliver bemandet af forskellige foreninger, teatre i Aalborg omegn eller fra Aalborg Karnevals eget frivilligteam. Og de er mere end klar til at skræmme livet af alle! Der er flere end 20 skræmmende aktører og ruten er fyldt med voldsomme tekniske installationer, der får skriget til at stivne i halsen på dig.

Grupper af 10
Du bliver sendt afsted på horror-ruten i grupper af 10, og i de næste tre kvarter vil du ønske, at din hjerne kunne slukkes for de voldsomme zombier, flashende lys, mørke gange, og skrig og atter skrig. Alle dine sanser kommer på overarbejde, og vi lover dig, du trænger til at gå i baren, når du kommer ud fra ruten, og skal bearbejde oplevelsen med dine venner.

Prisen for Aalborgs længste og største horror-rute er 150 kr. og kan købes her

Billetkontor: +45 9935 5566