menu

Komikertræf til Dahl på Hack i Aalborg

torsdag 03. juni 2021 Det bliver de to kendte komikere Jonas Mogensen og Andreas Bo, der gæster Søren Dahl, når det populære radioprogram Dahl på Hack lægger vejen forbi Europahallen 16. juni. Showet live-optages og sendes i radioen.

Søren Dahl byder om få uger indenfor i ”stuen” på scenen i Europahallen onsdag 16. juni kl. 19, og her kan han præsentere de to sjove gæster Jonas Mogensen og Andreas Bo, som med garanti kan få lattermusklerne rørt hos publikum i salen.

Showet Dahl på Hack live-optages og vil blive sendt i radioen, og det er nok her mange kan genkende Søren Dahls velkendte og lune stemme fra. Han er kendt for sine hyggelige og afslappende søndagsprogrammer, hvor forskellige kendte gæster lægger vejen forbi.

Danmarks mest kendte minkavler
I Aalborg bliver det ingen ringere end komikeren Jonas Mogensen, der præsenteres som første gæst. Jonas Mogensen er mest kendt i Nordjylland for at have skrevet og indtaget en af hovedrollerne i den populære tv-serie Minkavlerne, som især har drevet nordjyderne til skærmen.

Han er kendt for sin underspillede stil, tydelige nordjyske aner og sans for at historiefortælle, hvor han formår at rive publikum med ind i sine beretninger om alt fra at afkalke en vandlås til at påkøre et rådyr i mosen.

Manden med gummiansigtet
Dahl på Hacks anden gæst er også en velkendt komiker i det nordjyske. Andreas Bo, manden med gummiansigtet, har gæstet landsdelen med flere comedy-shows, og han spillede sågar også med i Cirkusrevyen et år.

Andreas Bo blev kendt for sine parodier af kendte danskere, et talent han mestrer til perfektion, og der plejer som regel også at snige sig en del parodier ind i hans comedy-shows. Andreas Bo er derudover også en del af den komikerskare, der lægger vejen forbi arrangementet Sommer i Kilden i år.

Optagelserne til Dahl på Hack sendes på Radio Nordjyske og Classic FM hver søndag kl. 10-12.

Billetter til Dahl på Hack i Europahallen onsdag 16. juni kl. 19 er i salg, og kan købes i AKKC’s billetkontor, på tlf. 99 35 55 66, her og ticketmaster.dk. Billetprisen er: 245,-

Billetkontor: +45 9935 5566