menu

Jan Gintberg har udvalgt AKKC til premieren på sit spritnye show 

mandag 30. august 2021 Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, har udvalgt AKKC (Aalborg Kongres & Kultur Center) til Danmarkspremieren 8. og 9. september. Og den beslutning er ikke i nærheden af improvisation! Jan Gintberg har store bæredygtige værdier, så derfor er Aalborg startskuddet for det nye show Død eller Leende. Et par timer sammen med nok en af Danmarks mest kendte komikere bliver fyldt med håb, grin og absurditeter fra det levede liv i et stærkt satirisk og personligt show.

Død eller Leende er et sjovt, personligt og følsomt show, som komikeren udtaler, at han har arbejdet på i årevis. ”Frem for alt er det også tid til, at vi kan grine lidt sammen”, pointere den landskendte komiker med sit velkendte glimt i øjet.

Leve mens man overlever
Sidste år bød ikke på meget at grine af, og Gintberg har sat sig for, at alle dem, der er trætte af at være trætte af det hele, nu skal have noget at grine af.

Død eller Leende handler om at huske ikke kun at overleve, men også leve imens man overlever. Showet byder på skæve betragtninger om alt fra fynske lerfrugtfade, pik og privilegieblindhed.

Masser af sjov erfaring
Den 57-årige standupkomiker, tv- og radiovært og skuespiller har optrådt med comedy siden 1992. Han har medvirket i en lang række populære shows og tv-programmer, hvor den højlydte komiker vender tingende på hovedet og sørger for, at vi kan grine af og med hinanden.

Gintberg er altid klar til at give danskerne noget at grine af. Under coronapandemien har danskerne haft fornøjelsen af komikeren i DR1-programmerne Spritnyt - med Gintberg og Eskelund, Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken, og senest Gintberg – De sidste Patriarker.

- Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om, at grinet er et ret unikt smøremiddel, vi mennesker har udviklet, forklarer den garvede komiker.

Der er således udsigt til masser at grine af, når Jan Gintberg starter sin tour i AKKC.

Billetter til Død eller Leende er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 375 kr. til 425 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566