menu

Filmklassiker forvandlet til anmelderrost hitmusical

onsdag 24. november 2021 The Bodyguard – The Musical har høstet den ene gode anmeldelse efter den anden, og det overrasker egentligt ikke, når man ser nærmere på, hvilken pakke af dygtige mennesker, der medvirker. Oplev den imponerende musical i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fra 15. – 19. december 2021.

Bag The Bodyguard – The Musical står en stor og sprudlende flok talentfulde mennesker, heriblandt en af Danmarks største kjoledesignere, Jesper Høvring, der har designet alle de imponerende kostumer, og koreografen Sonny Fredie Pedersen, som har fløjet dansere ind, der normalt optræder med Jennifer Lopez og Cirque du Soleil.

Og så er der ikke mindst stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger! Det kræver en sanger og skuespiller af en vis kaliber for at kunne udføre Whitney Houstons fantastiske sange og ikoniske præstation som Rachel Marron.

Heldigvis klarer Andrea Lykke Oehlenschlæger det uden problemer! Uanset om det er de store og sentimentale ballader eller de festlige up tempo-sange, der stadig formår at fylde dansegulv verden over, så bjergtager hun både publikum og anmeldere gang på gang.

Ståpels og stjerneregn
Den imponerende optræden går bestemt ikke ubemærket hen. Anmeldere fra både Berlingske, Nordjyske, Politiken, Jyllands-Posten og mange flere kvitterer glædeligt med stjerneregn over den gennemførte musical.

- Hun mere end klarer de mange sange, der både kræver soulpræget bund og imponerende toptoner, ekvilibristiske fraseringer og rendyrket lungekraft. Det er, for nu at sige det ligeud, til at gå på halen over, skriver Berlingske, der ligeledes giver musicalen fire flotte stjerner.

Kjolernes konge møder dronningen af pop
Prikken over i’et er at se de mange smukke kostumer, som Jesper Høvring har designet og iklædt castet fra top til tå. Normalvis designer han kjoler til blandt andre H. K. Kronprinsesse Mary, men i The Bodyguard – The Musical kan Jesper Høvring virkelig slippe fantasien løs med drømmende og spektakulære kreationer.

Kostumerne består af over 100 glimtende glamour-kjoler, fantastiske scene-kostumer, vilde parykker og imponerende makeup, der fortryller publikum med et storslået bombardement af farver og fantasi.

- Jeg har aldrig prøvet noget lignende! At designe i denne størrelsesorden giver virkelig mulighed for at slippe fantasien løs og designe nogle vilde Hollywood-kreationer, der leder tankerne hen mod de allerstørste divaer, udtaler Jesper Høvring.

Billetter til The Bodyguard – The Musical 15. – 19. December 2021 I AKKC er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 420 kr. til 650 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566