menu

Eventyrlig juleballet for hele familien

tirsdag 23. november 2021 Er du til magi, skøjteløb og dansende snefnug? Sæt kryds i kalenderen onsdag 8. december og oplev den fortryllende ballethistorie, Nøddeknækkeren, udspille sig i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Der er fuld garanti for øjeblikkelig julestemning.

Nøddeknækkeren appellerer til alle os, der elsker jul. Det magiske eventyr fortryller publikum på tværs af generationer. Det er en rigtig familieforestilling og et hyggeligt startskud til hjerternes fest.

Peter Schaufuss' koreografi og iscenesættelse samt Tjajkovskij’s musik til balletforestillingen er dobbelt prisbelønnet, og Shaufuss' opsætning af Nøddeknækkeren har fået exceptionelle anmeldelser både i ind- og udland. Et drømmehold af internationale anerkendte balletdansere bringer trylleri og eventyr til AKKC.

En magisk julefortælling
Julestemningen er af højeste karat, når Nøddeknækkeren på magisk vis forvandles til en prins og fører pigen Clara ud på en farefuld og eventyrlig rejse ind i sit kongerige. Fantasien og poesien kender ingen grænser. Publikum føres fra den hyggelige julefest hos familien Stahlbaum til et eventyrligt slaraffenland, hvor alt kan ske.

Blandt ballettens største klassikere
Nøddeknækkeren har udviklet sig til juleforestillingen over alle i det internationale balletrepertoire og spilles hvert år i december verden over. Forestillingen er baseret på Tjajkovskij’s musik og efter den originale legendariske historie.

Der venter en storslået opsætning fyldt med romantik og teatermagi, så decembers varme og hygge kan mærkes helt nede i maven.

Billetter til Nøddeknækkeren - Schaufuss Balletten onsdag 8. december kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15, på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 300 kr. til 380 kr. inkl. gebyr. Forestillingen er udvalgt til Spar2 ordningen med rabatterede billetter.

Billetkontor: +45 9935 5566