menu

Efterårsferie i Busters fortryllende verden

onsdag 29. september 2021 Børnefamilier kan godt se frem til at møde den fantasifulde og fortryllende Buster Oregon Mortensen og alle de andre elskede karakterer fra Bjarne Reuters univers, når musicalen Busters Verden rykker ind i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i børnenes efterårsferie 23. og 24. oktober med unge talentfulde kræfter på scenen.

Familiemusicalen er for alle aldre. Det er en fortælling i børnehøjde, men en oplevelse der emmer af 80’er-nostalgi og god stemning.

En umiddelbar og tosset gut i hovedrollen
Alle knuselsker historien om den tryllende dreng Buster Oregon Mortensen, der bakser med en masse problemer, men klarer sig med en ukuelige optimisme – for ved hjælp af trylleri og kærlighed går det nok. Den skønne knægt spilles af den unge Adam Ostersen, som instruktøren Louise Rømhild mener har mange ligheder med Buster – en umiddelbar og meget tosset gut.

- Jeg tænker jo ikke, at Buster bare er tosset. Han er sådan én, der gør verden til en fantasi og gør det hele lidt spændende, forklarer en energisk Adam.

Danserødder i Aalborg
Busters store kærlighed og drømmepige Joanna spilles af unge Freja Nørgaard, der har optrådt i Aalborg flere gange. Freja har blandt andet været på scenen i Aalborg Zoo og på Skråen. Skuespilleren har desuden lært at bevæge sin krop til musik i Aalborg. Hun har nemlig sine danserødder i det aalborgensiske dansestudie Dance Action. Publikum får også Frejas musikalske sans at høre, når hun i Busters Verden fremfører musicalens udgave af den velkendte sang ”Buster”.

De unge talenter skaber en fælles musik- og teateroplevelse, der har masser af grin og gode oplevelser til hele familien.

Billetter til Busters Verden 23. og 24. oktober kl. 10.30 og kl. 15 i AKKC/Europahallen kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller via. akkc.dk. Billetprisen er 190 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566