menu

DanFish International er mere relevant end nogensinde

fredag 15. oktober 2021 Endnu en vellykket DanFish messe i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er nu overstået, og på trods af de udfordringer, som corona-pandemien har medført, har dagene været over al forventning og knap 10.000 besøgende lagde vejen forbi.

Den udsolgte messe har været tiltrængt for de mange udstillere, der efter knap to års afsondrethed og pandemiens hårde indvirkning på branchen langt om længe kunne mødes fysisk igen.

Højt humør og glædeligt gensyn

De internationale udstillere slår fast, at DanFish-messen er hele rejsen værd og mere relevant end nogensinde. De benytter rammerne til at møde hinanden, udveksle erfaringer og viden, samt pleje deres netværk. Derfor har årets messe har været tiltrængt og yderst vellykket, hvilket glæder AKKC’s Head of Sales & Expos, Else Herfort.

- Alt er godt! Det har virkelig været en god messe. Folk har været glade, og vi kan fornemme, at der har været en stor glæde ved at mødes fysisk igen. Hallerne har været fyldt med god stemning, på trods af den forventede nedgang i besøgstallet. Men udstillerne er meget positive, så det er vi selvfølgelig også. Der har været godt gang i handlerne rundt omkring i huset, både i vores mange mødelokaler, der har været fuldstændig booket op, men også rundt omkring i husets mere stille afkroge.

DanFish International 2023
Datoerne for DanFish 2023 er fastlagt, så sæt allerede nu kryds i kalenderen 10.-12. oktober 2023.

- Vi glæder os nu til 2023, hvor vi har valgt at efterkomme mange af udstillernes ønske om at flytte messe til tirsdag-torsdag, og mange udstillere allerede har forud reserveret deres stande, fortæller Else Herfort.

DanFish International 2023 finder sted tirsdag 10. oktober til og med torsdag 13. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center. For yderligere information om messen kontakt CEO, Nicolaj Holm, på tlf. +45 6095 8935 eller Head of Sales & Expos, Else Herfort, på tlf. +45 9935 5518 

Billetkontor: +45 9935 5566