menu

DanFish gennemføres som fysisk messe i efteråret

tirsdag 23. marts 2021 Det er ikke mange messer, der har kunnet gennemføres det seneste år på grund af Covid-19. Men nu slår arrangøren fast; DanFish International, der plejer at trække 14.000 besøgende fra ind- og udland, gennemføres som fysisk messe til oktober.

Det er Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), der står bag DanFish International, som er en af verdens største messer med udstyr til fiskeriet. Hvert andet år åbner de dørene i Aalborg til den store fiskerimesse med ca. 400 udstillere fra hele verden, og det har da også været med spænding i maven, at AKKC har fulgt de gældende restriktioner ifm. Covid-19 på messeområdet.

Og nu slår den nordjyske arrangør fast, at DanFish International altså bliver gennemført som fysisk messe i AKKC 13.-15. oktober 2021.

- DanFish-messen er Europas vigtigste fiskeribegivenhed for indkøbere, og med de mange nationale og internationale besøgende har den også en stor økonomisk betydning for både Aalborg og oplandet. Med et stærkt vaccinationsprogram, arbejdet omkring et Corona-pas og politikernes udmeldinger om, at det så småt vender tilbage til det normale efter sommerferien, tør vi nu godt melde ud, at DanFish gennemføres som fysisk messe i 2021, forklarer Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

AKKC slår fast, at messen vil overholde de eventuelle restriktioner, der kan være på messeområdet til oktober, så alle gæster og udstillere kan føle sig helt trygge ved at deltage på fiskerimessen.

Udstillerne glæder sig
Det er ikke kun arrangøren, der ser frem til, at DanFish International bliver en realitet i 2021. Selvom AKKC godt har kunnet mærke, at nogen udstillere har forhold sig lidt afventende i forhold til Covid-19, så begynder den stigende optimisme i høj grad at smitte af på interessen for stande på messen.

En af de udstillere, der allerede har sikret sig en plads, er Polaris Electronics A/S, som har deltaget på DanFish-messen siden år 2000.

- Vi GLÆDER os! Det er det første ord, jeg kan komme på. Vi ser virkelig frem til at komme på messe igen og er allerede i fuld gang med at forberede og designe vores stand. DanFish er en af de bedste messer, vi deltager på. Der er god stemning, gode besøgende og rare kollegaer på de andre stande. Så vi ser virkelig frem til oktober, siger Keld M. Pedersen, der er salgschef hos Polaris Electronics A/S.

DanFish International er en af de mest betydningsfulde messer for udstyr til fiskerierhvervet og et internationalt mødested for alle aktører på fiskeriområdet. Det ca. 12.000 kvadratmeter store standareal indtages af udstillerne, som fremviser net, trawl, motorer, elektronik, skibsværfter m.m. I 2021 er det 27. gang messen gennemføres i Aalborg.  

Billetkontor: +45 9935 5566