menu

Buttenschøn i ny eksklusiv intimkoncert

fredag 20. august 2021 Fredag den 11. marts kan fans godt sætte næsen op efter en underholdende og autentisk aften. Thomas Buttenschøn giver sin helt egen form for koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med storytelling og musik fra sit nyeste album med titlen SANGE DER (HELLER) IKKE ER TIL RADIOEN - opfølgeren til det anmelderroste og totalt udsolgte album af næsten samme navn.

I 2015 udkom musikeren med det totalt udsolgte album med titlen SANGE DER IKKE ER TIL RADIOEN, der fik store roser af anmelderne. SANGE DER (HELLER) IKKE ER TIL RADIOEN er en opfølger til førnævnte album.

Ligesom 2015-albummet bliver det nye album kun solgt til koncerterne som LP samt trykt i begrænset oplag. Så det er med at købe billet, hvis du er fan og vil have fingrene i kunstnerens uegnede radiosange.

Sangene skal opleves live
Thomas Buttenschøn har tidligere udtrykt sine løjerlige tanker i hits som Fantastiske mandag og Smukkere end smuk, og i år deltog han sammen med Chief 1 i Dansk Melodi Grand Prix, hvor de spillede sig i finalen med sangen Højt over skyerne.

Med det nye album stræber musikeren ikke efter radiohits. Denne gang går Buttenschøn nemlig på scenen med personlige sange, der ikke er skrevet til det traditionelle radioformat. Sangene, der er om mennesker, følelser og betragtninger, som musikeren bare måtte ud med, skal opleves live, hvor de præsenteres med tåkrummende historier og en god portion humor.

Sang og grin
Der er lagt op til at synge og grine med, når Thomas Buttenschøn spiller i AKKC. Publikum kan forvente et eksklusivt og intimt soloshow, hvor den humoristiske sangskriver fremfører sine poetiske sange i et stemningsfuldt samvær med publikum.

Billetter til Thomas Buttenschøn er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 250 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566