menu

Busters Verden klar til hele familien i efterårsferien

tirsdag 13. april 2021 Den skønne knægt Buster og den dejlige musik af Nanna kommer til at fylde AKKC (Aalborg Kongres & Kultur Center) i efterårsferien 23. til 24. oktober, når MCH-musicalen af samme navn rykker til Aalborg.

Både unge og voksne kan glæde sig til en ny stor musicaloplevelse i AKKC. I efteråret får børnefamilierne for første gang mulighed for at træde ind i Busters Verden, når den berømte fortælling om Buster Oregon Mortensen bliver seneste medlem i musical-samarbejdet med MCH i Herning.

AKKC har tidligere præsenteret populære musicaltitler for hele familien som Emil fra Lønneberg og Pippi.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på de store familiemusicals, hvor børn og forældre og måske bedsteforældre i nogle timer samles om en liveoplevelse, som vi ved gør et kæmpe indtryk på alle og den fælles musik- og teateroplevelse bliver et samtalepunkt i dage fremover i familierne. Derfor glæder vi os meget til at byde både små og store velkommen indenfor i Busters Verden i efterårsferien. Der skal nok blive noget for alle aldre at more sig over – og ja, Nannas berømte Buster-sang er naturligvis med, fortæller Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

MCH i Herning har i en årrække udviklet en række populære egenproducerede musicals for børnefamilier, som overvejende er produceret af dygtige frivillige kræfter på og bag scenen. Alle tidligere produktioner har oplevet stor succes både i Herning og Aalborg.

I 2019 var Pippi -musicalen helt udsolgt, og trods Corona og restriktioner blev også Emil fra Lønneberg i efterårsferien 2020 et stort tilløbsstykke for børnefamilierne.

Så der er musical for alle aldre, når Busters Verden indtager scenen i børnenes efterårsferie lørdag den 23. og søndag den 24. oktober i AKKC, hvor man kan møde den fantasifulde og fortryllende Buster og alle de andre elskede karakterer fra Bjarne Reuters univers i denne ny-opsætning fra MCH Musical, der emmer af 80'er-nostalgi og god stemning. Nanna Lüders' velkendte hit fra 1984-filmen indgår naturligvis!

Billetkontor: +45 9935 5566