menu

Brandvarmt Afterparty til Blå Mandag i AKKC

torsdag 30. september 2021 Den store dag nærmer sig, og der er måske allerede blevet tænkt på outfit, menu, bordpynt og ønskeseddel til konfirmationen. Men hvad med Blå Mandag? Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) inviterer mandag 16. maj 2022 til Blå Aalborg Afterparty med lækker mad, grineren comedy, brandvarm koncert med Artigeardit og ultimativ feststemning med DJ.

Der er lagt i ovnen til den helt store Blå Mandagsfest, når youtuberen Johnni Gade indtager rollen som aftenens konferencier og guider alle de festglade konfirmander gennem den vildeste aften! Restaurant AKKC by MEST sørger for en fråderen festmenu, og baren bliver fyldt med lækre snacks og læskende mocktails.

Topklasse underholdning
Festen fortsætter med Mads de Krak, der er kendt fra finalen til DM i stand-up og som et af ”de nye skud” fra Zulu Comedy Festival, hvor der er garanti for gode jokes og grineflip! Festen skydes for alvor i gang, når det 24-årige hiphop talent, Artigeardit, indtager scenen med sine brandvarme hits som ”Er Her”, ”HOTBOYZ” og ”værformig”.

Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolgte koncerter og anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse, så der er virkelig lagt op til et brag af en fest!

Forældrelounge
Og hvad er federe end en legendarisk blå mandagsfest med vennerne? Et brag af en fest uden mor og far! Derfor er der arrangeret en forældrelounge, hvor de gamle kan læne sig tilbage og nyde aftenen i ro og mag. Og der er selvfølgelig også sørget for, at de voksne kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Alt imens de festglade konfirmander giver den gas på floor og bunder den ene alkoholfrie drink efter den anden. Det bliver årets fest, og vi tør godt love, at konfirmanderne glemmer alt om TikTok-videoer, Snapchat-streaks og gamerhulen derhjemme.

Billetter til Blå Aalborg – Afterparty mandag 16. maj 2022 kl. 17-22 i AKKC kan købes ved direkte henvendelse til Sales Manager, Maja Dam Jeppsson på tlf. 9935 5582 eller på mdj@akkc.dk. Billetprisen for konfirmander er 495 kr., forældrebilletter kan tilkøbes for 150 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566