menu

Aalborg Karneval og AKKC tænder igen lys i mørket

tirsdag 21. december 2021 Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) og Aalborg Karneval fortsætter samarbejdet og inviterer endnu en gang til lysfestival i Kildeparken, når ”Lys i Mørket” vender tilbage 9. - 30. januar 2022.

Julelys og nytårsraketter når knap at slukkes før Aalborgs borgere igen kan lade sig betage af smukke og farverige lysinstallationer.

Første udgave af Lys i Mørket fandt sted i december 2020, og blev skabt med ambitionen om at skabe lys og glæde for aalborgenserne i en mørk tid.

Den mørke vintertid er desværre endnu en gang præget af restriktioner og aflysninger i kulturlivet, så der er mere end nogensinde før behov for lys i mørket.

Varm modtagelse fra byens borgere
- Allerede da idéen til Lys i Mørket opstod sidste efterår var det med tanke på at videreudvikle konceptet og gøre det til en årlig tilbagevendende begivenhed i Kildeparken. Lysfestivalen blev enormt godt modtaget af byens borgere, og det har kun gjort vores ambitioner for samarbejdet større, at opleve gæsternes varme modtagelse, fortæller Sjaja Haddadi, sekretariatsleder Aalborg Karneval.

Lys og farver i en kedelig tid
Hvor den første udgave af Lys i Mørket blev afholdt i december, afvikles anden udgave i stedet i januar, der desværre igen i år er præget af restriktioner.

- Januar er den måned, hvor alle julelys slukkes, og udsalg og slankekure starter. Vi har derfor valgt at afvikle Lys i Mørket i januar for at tilbyde byens borgere et alternativ, og bidrage med et smukt og positivt event, i en ellers kedelig måned. I kan glæde jer til en smukt oplyst Kildepark, hvor der i forhold til sidste år vil være nye lyselementer i alverdens flotte farver, fortæller Sjaja Haddadi.

Et godt makkerpar
- Vi er så glade for, at vi sammen med Aalborg Karneval fortsat kan give borgerne en oplevelse i vintermørket. Særligt nu når vi desværre ikke må afholde vores øvrige planlagte arrangementer. Vi er taknemmelige for vores gode samarbejde med karnevallet, da vi gang på gang spiller hinanden stærkere, hvad end det gælder Sommer i Kilden, Horror Night eller Lys i Mørket. Selvom vi er to vidt forskellige organisationer, så er vi virkelig et godt makkerpar, der får spændende ting til at lykkes, fortæller Søren Kabbel Dalgaard, der er teknisk chef i AKKC.

Billetkontor: +45 9935 5566