Nyheder

 1. Illustration af de tre bukke bruse på en bro med en trold nedenunder.

  En mææh’gtig sjov musical for hele familien!

  Er græsset virkelig grønnere på den anden side? Det finder vi ud af, når De tre Bukke Bruse begiver sig ud på en eventyrlig og musikalsk rejse, der helt sikkert vil trip-trap-trippe sig ind i hjerterne på både store og små. Familiemusicalen kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i børnenes vinterferie fra den…

 2. Søren Rasted ligger på et skind kun iført små leopard-underbukser med et Ugens Rapport-blad i den ene hånd.

  Den Grå Side klar med ny turné

  Gør dig klar til en vanvittig aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og co. slår dørene op til Den Grå Side live for 7. år i træk. Hvad der startede som en decideret dårlig idé, har nu udviklet sig til at blive Danmarks største podcast-live succes – og vi forstår hvorfor! Den Grå Side gæster…

 3. Spirende færøsk stjerne med koncert i Aalborg

  Det går kun én vej for den færøske musiker Beinir lige nu – og det er fremad. Ovenikøbet med fuld fart. Efter at have afholdt en totalt udsolgt debutkoncert med band, lægger den 23-årige spirende stjerne vejen forbi Fakultetet i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 29. november med en unik koncert.

 4. Populært julefrokost-koncept vender tilbage i ægte 007-stil!

  Foretrækker du også julefrokosten ’shaken, not stirred’? Så er Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) heldigvis tilbage med det populære julefrokost-koncept, Julemysteriet, hvor publikum denne gang kan indtage rollerne som Bond-babe og Agent 007, når de skal løse dette års mysterium i bedste James Bond-stil. Julemysteriet finder sted 29. og 30. november samt 6. og 7. december 2024.

 5. PolarExpo udvider med et kinesisk område

  Efter en succesfuld debut i Ilulissat i 2022 er Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) endnu en gang klar til at afholde PolarExpo i Grønland 8.-10. oktober 2024, der i år har deltagelse af en række kinesiske udstillere.

 6. Rockmusicalen over dem alle kommer til Aalborg

  Nordjyderne kan godt begynde at gøre sig klar til en massiv Queen-eksplosion, for Lion Musicals og Live Nation er nu klar med en ny, dansk genopsætning af den populære rockmusical WE WILL ROCK YOU, der netop hylder og fejrer det legendariske rockband. Til næste år drager musicalen på Danmarksturné, og til nordjydernes glæde kommer hele den store opsætning forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 14.–18. maj 2025.

 7. Kæmpe dj-fest vender retur med nye topartister

  Tilbage i marts kunne Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) melde udsolgt til den kæmpe Bassfest med artister som Faustix, ItaloBrothers, LIZOT og DJ Casper Ørum. Til næste år gentager AKKC dj-succesen lørdag 22. marts 2025, hvor Faustix og DJ Casper Ørum igen går på scenen, mens andre store navne som Alexander Brown, Neptunica og Gelida også slutter sig til festen.

 8. Stig Rossen fejrer 30-års jubilæum med Årets Julekoncert

  Selvom kalenderen snart rammer sommer, kigger vi stadig hen mod den søde juletid – og der er ingen jul uden Stig Rossen og Årets Julekoncert. Det gælder selvfølgelig også i år, hvor han for 30. gang i træk drager hele landet rundt med sine populære julekoncerter. Stig Rossen er klar til at sprede julestemning i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) onsdag 4. december, hvor han har den danske Eurovision-vinder Emmelie de Forest med som gæstesolist.

 9. Familieforestillinger hitter hos nordjyderne

  Der er generelt godt gang i billetsalget hos Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lige nu. Men særlig én type forestilling er en klar favorit blandt de nordjyske billetkøbere – og det er de såkaldte familieforestillinger. Kulturoplevelser for både store og små klarer sig nemlig særdeles godt i AKKC, der lige for tiden annoncerer den ene udsolgte familieforestilling efter den anden.

 10. The Comedy Store x Drivhusset er igen klar med tre nye komikere

  Søndag 12. maj 2024 kombineres Aalborg Kongres & Kultur Centers (AKKC) populære kulturkoncept Drivhuset endnu en gang med international comedy fra The Comedy Store, hvor der udover god (tømmermænds)mad også bliver serveret hygge, humor og hamrende gode komikere – hele tre af slagsen.