Nye trends inkluderet i AKKC’s Stjerneprogram 2018/2019
03/05 2018

Nye trends inkluderet i AKKC’s Stjerneprogram 2018/2019

Med forårets komme er det traditionen, at AKKC præsenterer sin nye Stjernesæson. I årets Stjerneprogram kan det mangfoldige hus præsentere i alt 19 forskellige forestillinger inden for genrerne show, koncert, teater, musical, opera, ballet, foredrag m.m.

Vi ønsker med vores Stjernesæson at præsentere et program, der både repræsenterer en udvikling som efterspørges og giver mange forskellige muligheder til flest mulige publikummer, samtidig med at vi holder fast i en del af det klassiske repertoire, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Danske hitmusicals inkluderet
Med kun få billetter tilbage i AKKC til samtlige forestillinger i salg pt., har Kærlighed ved første Hik – The Musical taget nordjyderne med storm. Stjernekunderne har nu igen mulighed for at sikre sig gode billetter til musicalen, da forestillingen 27. november kl. 20 er en Stjerneforestilling.

Også genopsætningen af hitmusicalen Lyset over Skagen, der omhandler Skagensmalerne Krøyer, Ancher og Drachmann, kan opleves i Aalborghallen som Stjerneforestilling 27. september 2019.

Koncerter med for første gang
For første gang er der også tilføjet koncerter til det nye Stjerneprogram. Birthe Kjær går på scenen med sit 50 års jubilæumsshow 27. september, og filmkoncerten James Bond – Casino Royale in Concert kan opleves 6. november, hvor den kendte Bond-film vises på storskærm, mens Odense Symfoniorkester spiller musikken live og synkront med filmen.

23. marts åbnes dørene til Aalborghallen til en vaskeægte grandprix-fest, når blandt andre Annette Heick, Søren Poppe, Lonnie Devantier, Bryan Rice, Johannes Nymark m.fl. giver et gensyn med de bedste grandprix-hits fra ind- og udland.

Danske foredragsholdere indtager scenen
Forfatter Lisbeth Zornig åbner op og fortæller 25. september om et liv, som ud over succesoplevelser og mindeværdige stunder, også har været præget af en særdeles barsk barndom i underklassen. Samfundsdebattør Uffe Ellemann-Jensen har svært ved at blive klog på nutidens politiske tiltag.

Derfor sætter den tidligere udenrigsminister tirsdag 9. oktober verdensordenen under lup. Og endelig indtager AKKC’s tidligere direktør, Ernst Trillingsgaard, indtager scenen, når han onsdag 7. november fortæller om sin mangeårige karriere i dansk showbizz.

Stadig plads til det klassiske
Selvom der er tilføjet nye typer af forestillinger i AKKC’s nye Stjerneprogram, er der stadig også plads til det klassiske. Prag Statsopera lægger vejen forbi Aalborghallen med operaen La Bohème 18. januar, Det Kongelige Teater præsenter balletforestillingen Giselle 29. januar, og balletklassikeren Svanesøen med Den Russiske Nationalballet fra Moskva indtager scenen i Aalborghallen 13. marts.

Bliv Stjernekunde i AKKC
At blive Stjernekunde i AKKC indebærer, at man køber en Stjernepakke bestående af minimum én billet til 4 forskellige Stjerneforestillinger og derved sparer 100 kr. pr. billet. Stjernepakken kan købes fra mandag 7. maj kl. 12 via akkc.dk, og i AKKC’s billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller ved billetlugen. Det fulde Stjerneprogram kan opleves på akkc.dk.