Nye navne bekræftet på Drive In - Live tour
13/05 2020

Nye navne bekræftet på Drive In – Live tour

ANNIKA AAKJÆR
København – 24. MAJ
(Københavns Lufthavn – Parkering P19)

Herning – 27. MAJ
(Landsskuepladsen ved MCH)

Aarhus – 30. MAJ
(P-Scenen på Tangkrogen)

Aalborg – 5. JUNI
(Aalborg Lufthavn – Parkering P3)

Odense – 10. JUNI
(Jyske Bank Arena – Parkering)

CLAUS HEMPLER + TEITUR
København – 24. MAJ
(Københavns Lufthavn – Parkering P19)

Herning – 29. MAJ
(Landsskuepladsen ved MCH)

Aarhus – 5. JUNI
(P-Scenen på Tangkrogen)

Aalborg – 6. JUNI
(Aalborg Lufthavn – Parkering P3)

Odense – 13. JUNI
(Jyske Bank Arena – Parkering)

ANNIKA AAKJÆR
Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af de (van)vittige betragtninger fra hendes liv, der altid er en vigtig del af en koncert.

Annika Aakjær er både musiker og skuespiller og har bl.a. medvirket film som ’Dirch’ og teateropsætningen ’Come Together’. I 2018 var hun en del af TV2’s ’Toppen af Poppen’, ligesom hun lagde Zulu Comedy Galla 2019 ned og fik et imponerende stående bifald for hendes sang om menstruation. Annikas forårs turné var helt udsolgt, men blev desværre aflyst pga. Covid-19. Nu kommer hun alligevel på landevejen til ’Drive In -Live’.

CLAUS HEMPLER + TEITUR
Der er lagt op til en fantastisk oplevelse med hele 2 solokoncerter fra henholdsvis Claus Hempler og Teitur.

Claus Hempler startede allerede tilbage i 90’erne i succesbandet Fielfraz, der fik en flyvende debut i Danmark. Siden har han cementeret sit navn med en række stærke soloalbums, kreative musikalske projekter og koncerter rundt i Danmark. Hans seneste album ’Kuffert Fuld Af Mursten’ blev skamrost af landets kritikere og gav ham to Steppeulven statuetter i 2020.

Teitur har prøvet lidt af hvert – og har faktisk allerede holdt egne ’drive in’ koncerter derhjemme i Færøerne. Under ’Corona lockdown’ udgav han bl.a. også EP’en ’Mordern Era’ og spillede live til DR fællessang fra taget af sit hus. Teitur glæder sig til at ’drive in’ turnere med Claus Hempler.

HVORDAN KOMMER DET TIL AT FOREGÅ?
’DRIVE IN – LIVE’ arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser landet over. Da ’DRIVE IN – LIVE’ arrangementerne skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum komme lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Arrangementerne vil have plads til ca. 600 biler pr. gang, der kan høre lyden igennem deres bilradio.

STÆRKE PARTNERE GÅR SAMMEN
’DRIVE IN – LIVE’ konceptet er et samarbejde mellem Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark.

Læs mere om de enkelte arrangementer på: www.driveinlive.dk