Nye datoer for PolarExpo fastsat
18/08 2020

Nye datoer for PolarExpo fastsat

Tidligere på måneden måtte Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) meddele, at efterårets PolarExpo FISHING & HUNTING i Ilulissat måtte udsættes til foråret på grund af de grønlandske regler om forsamlingsforbud i forhold til Covid-19.

I samarbejde med Avannaata Kommunia kan AKKC nu løfte sløret for, at PolarExpo-messen er rykket til 13.-15 april. Alle udstillere har fået besked, og det glæder AKKC, at man nu har fundet et nyt tidspunkt for messen.

– Vi havde naturligvis, som altid, glædet os til at byde både udstillere og besøgende velkommen til PolarExpo. I år for første gang i Ilulissat. Men reglerne i forbindelse med Covid-19 gør det desværre ikke muligt i efteråret. Derfor er vi glade for, at vi nu har fået fastlagt en ny dato i april 2021, så både vi, og de ca. 50 udstillere fra Island, Norge, Færøerne, Grønland og Danmark, kan begynde forberedelserne til messen i foråret, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Det er ottende gang, Aalborg Kongres & Kultur Center er arrangør af messen, der tidligere gik under navnet Polar Fish. Med det nye navn PolarExpo FISHING & HUNTING er messen i år rykket fra Sisimiut til Ilulissat og vil udover at præsentere det nyeste grej til fangst nu indeholde grej til jagt.

Messen er dermed Grønlands eneste fagmesse inden for fiskeri og jagt, og den arrangeres af Aalborg Kongres & Kultur Center i samarbejde med Avannaata Kommunia og KNAPK.