Ny kulturchef i Aalborg Kongres & Kultur Center
25/04 2023

Ny kulturchef i Aalborg Kongres & Kultur Center

Siden december 2022 har Christian Ahnfeldt Kjeldsen varetaget stillingen som konstitueret kulturchef i AKKC, og fra dags dato bliver stillingsbetegnelsen som kulturchef permanent. Det betyder, at han bliver daglig leder af afdelingen Kultur & Event.

– Valget er faldet naturligt på Christian fordi, det stærke team af specialister, med ham i front, har formået at nytænke vores kulturprogram. Derudover er der også sket en række nye tiltag på eventsiden, og vi performer virkelig flot på området Kultur & Event i forhold til den retning, vi gerne vil arbejde os hen imod.

– Derfor er det helt oplagt, at Christian skal fortsætte i spidsen for teamet, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Christian Ahnfeldt Kjeldsen bliver dermed AKKC’s anden profil blandt ledelsen, som har begyndt karrieren i huset gennem en praktikstilling. Han gjorde sin entré som praktikant i afdelingen Sponsor & Bæredygtighed i efteråret 2020.

Efter endt uddannelse på Aalborg Universitet trådte han direkte ind i stillingen som personlig assistent for direktør Nicolaj Holm. En stilling, hvor han også hurtigt blev ansvarshavende på flere projekter, blandt andet AKKC’s succesfulde kulturkoncept Drivhuset.

– Christian har som min personlige assistent været meget dybt involveret i vores nye strategi for huset. Gennem dét arbejde, og hans funktion som sekretær for bestyrelsen, har han om nogen en indsigt i, hvad det er for en linje AKKC vil hen imod på kulturområdet de kommende år.

– Som projektansvarlig for Drivhuset har han derudover vist evnen til at tage de strategiske beslutninger og implementere dem i virkeligheden med stor succes, fortsætter Nicolaj Holm.

Den unge nordjyde må altså siges at have gjort kometkarriere i Nordjyllands store kongres- og kulturhus, der netop har kunnet fremlægge et rekordstort regnskabsresultat for 2022.