Ny abonnementssæson sætter salgsrekord
18/05 2018

Ny abonnementssæson sætter salgsrekord

Mandag 7. maj åbnede Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) salget til det nye Stjerneprogram med 19 forskellige forestillinger. Og det er med en vis spænding, der er blevet holdt øje med, hvordan salget er gået i den første periode, da Stjerneprogrammet i år er blevet ændret en smule i forhold til tidligere. Der er blandt andet tilføjet populære koncerter, musicals og foredrag og i stedet skåret ned på de mere klassiske forestillinger. Og tallene ser gode ud – rigtig gode. Det nye Stjerneprogram har nemlig været så populært hos nordjyderne, at AKKC kan konstatere, der aldrig har været så mange nye Stjernekunder i løbet af den første salgsperiode.

AKKC’s nuværende Stjernekunder havde haft mulighed for at købe billetter en uge før det offentlige salg begyndte, og her blev det nye program også taget godt imod. Faktisk så godt, at AKKC har fastholdt sin trofaste skare af Stjernekunder, oven i købet med flere solgte billetter pr. forestilling sammenlignet med sidste år.

– Det er klart, at vi var spændte på, hvordan det nye Stjerneprogram ville blive taget imod, da vi havde ændret en smule på arvegodset. Det er derfor dejligt allerede så tidligt i salget at kunne konstatere, at programmet er blevet taget så godt imod af nordjyderne, at vi ligefrem slår rekorder, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Det nye Stjerneprogram er samtidig det første fulde kulturprogram, som Nicolaj Holm har medvirket til at sammensætte i sin tid som direktør i AKKC.

Nye trends med i programmet
Ændringerne i årets Stjerneprogram har blandt andet betydet, at Birthe Kjærs 50 års jubilæumsshow, musicalen Lyset over Skagen, filmkoncerten James Bond – Casino Royale in Concert og foredrag med blandt andre Uffe Ellemann-Jensen og Lisbeth Zornig er inkluderet.

– Vi har for eksempel også valgt at inkludere en yderst populær forestilling som Kærlighed ved første hik – The Musical i det nye Stjerneprogram, og det vil sige, at vi, udover at have reserveret en hel forestilling til Stjernekunderne for at give dem mulighed for at købe de bedste pladser, oven i købet giver 100 kr. rabat på billetterne. Det er aldrig sket før i Stjerneprogrammet, forklarer Nicolaj Holm.

At blive Stjernekunde i AKKC indebærer, at man køber en Stjernepakke bestående af minimum én billet til 4 forskellige Stjerneforestillinger, og derved sparer 100 kr. pr. billet. Stjernepakken kan købes via akkc.dk, og i AKKC’s billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller ved billetlugen. Det fulde Stjerneprogram kan opleves på akkc.dk.