Nordjysk guitargud indtager Aalborg
30/09 2022

Nordjysk guitargud indtager Aalborg

Den fremadstormende sanger og sangskriver Ginne Marker slog for alvor hul i lydmuren, da hun i 2020 modtog to Carl-priser for Årets Talent og Årets Jazzkomponist, hvorefter hun fulgte op med udsolgte koncerter i hele landet.

Hendes andet album, som udkom i 2021, satte to store og tydelige streger under hendes talent, da hun både høstede 6 stjerner i GAFFA og 5 hjerter i Politiken. Der er derfor lagt op til en aften, som står på musikalsk genialitet af bedste skuffe fredag 3. februar i AKKC’s Europahallen.

Tidløs og nyskabende guitargud
Af GAFFA er Ginne Marker blevet kaldt en guitargud – og hvem skulle have troet, at nutidens guitargud ville være en nordjysk kvinde midt i 20’erne.

Hun har flere gange cementeret sit kæmpestore musikalske talent, når hun har demonstreret en lyd, som både er moden og velovervejet, og som indeholder elementer fra både soul, jazz og rock.

Hendes tekster er på en og samme gang nyskabende og tidløse, hvilket har ført til, at hun flere gange er blevet kaldt ”et af de største talenter på den danske musikscene i et årti”.

En eksklusiv Trio Tour
Efter at have optrådt hele sommeren på nogle af de største scener på danske festivaler, er Ginne Marker nu klar til at præsentere sin Trio Tour, som bliver i følgeskab med to af Danmarks fineste musikere, Aske Jacoby og Johan Dalsgaard.

– Aske Jacoby og Johan Dalgaard er to af de vildeste musikere, jeg har haft fornøjelsen af at spille med. Jeg har sjældent oplevet så varm, rørende og på hver deres måde særegen tilgang til musikken. Jeg glæder mig til, at publikum skal høre dette enestående setup, hvor mine sange sættes i fokus, forstærkes og rammes ind på fineste vis af disse verdensklasse-musikere, fortæller Ginne Marker om den kommende Trio Tour.

Den kommende Trio Tour indtager Aalborg som en del af den danske turné, men der er også bud efter Ginne Marker i udlandet, og derfor går turnéen også til både Sverige og Frankrig.

Billetter til Ginne Marker fredag d. 3. februar 2023 kl. 20.00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 200 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.