Løvens Hule-investor modtager Forårsprisen 2020
05/03 2020

Løvens Hule-investor modtager Forårsprisen 2020

Siden 2003 har Jacob Risgaard drevet virksomheden Coolshop, hvis varesortiment tæller alt lige fra elektroniske gadgets og legetøj til skønhedsprodukter. Coolshop omsætter årligt for mange millioner og har gennem tiden høstet et hav af priser, heriblandt priserne som bedste B2C-forretning og årets arbejdsplads.

De imponerende resultater er således ikke til at tage fejl af, og tidligere på året kunne vi opleve Jacob Risgaard i rollen som investor i tv-programmet, Løvens Hule. Fra panelet øste den succesfulde erhvervsleder ud af sin store viden om det at starte egen virksomhed, ligesom han investerede i en lang række håbefulde iværksættere, så de kunne realisere deres drømme om forretningsmæssig innovation.

Hyldes til åbningen af dette års forårsmesse i AKKC
Fredag 27. marts kan den 43-årige erhvervsleder og Løvens Hule-investor tilføje endnu en pris til samlingen, når han tildeles Forårsprisen 2020 af AKKC, hvilket sker i forbindelse med åbningen af dette års FORÅR Hus & Have-messe, som afvikles 27.-29. marts.

Prisen tildeles Jacob Risgaard, da han med Coolshop, hvis hovedsæde vi finder i Nørresundby, i den grad sætter Nordjylland på landkortet, ligesom Risgaards legesyge, karisma og ikke mindst varme udstråling har været et frisk pust til Løvens Hule. Trods enorm personlig succes er det dog en ydmyg og meget beæret Jacob Risgaard, som for hvem denne pris betyder noget ganske særligt:

– Hvem havde troet, at en rod fra Frederikshavn ville stå med en pris, der hylder det kulturelle og ‘ordentlige’? Jeg er enormt stolt, beæret og ydmyg over at modtage dette års forårspris og slutte mig til tidligere modtagere af Forårsprisen, som jeg har beundret og respekteret længe. En speciel tak til AKKC for at vælge mig. Lad os alle fortsætte med at pleje, støtte hinanden og arbejde sammen om at løfte Nordjyllands image som et dynamisk og kreativt sted at bo og arbejde, lyder det fra prismodtageren selv.

Den 34. prismodtager i rækken
Uddelingen af Forårsprisen 2020 til Jacob Risgaard finder sted fredag 27. marts kl. 12.15, hvor adm. direktør Nicolaj Holm overrækker dette års pris, der består af en unika-vase, et diplom samt 10.000 kr., på scenen i AKKC.

I 2019 løb den Bocuse d’or-vindende kok fra Svinkløv Badehotel, Kenneth Toft-Hansen, med prisen, mens tidligere vindere blandt andre tæller Ole Henriksen, Tom Kristensen, Niels Hausgaard og Lars Larsen.