Nicolaj Holm indtræder i bestyrelsen for DKK
22/02 2018

Nicolaj Holm indtræder i bestyrelsen for DKK

Den kendte frontfigur for koncertlivet i Horsens, Frank Panduro er trådt ned fra scenen i Horsens & Friends, og ved torsdagens generalforsamling i DKK (Danske Koncert- og Kulturhuse) trådte han også ud af bestyrelsen. Her efterfølges han af Nicolaj Holm, direktør siden maj 2017 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

De 24 danske koncert- og kulturhuse i Danmark, der har samlet sig under den fælles paraply DKK, har tilsammen cirka 2,5 millioner publikummer, og repræsenterer dermed en væsentlig faktor i det danske kulturliv.

Nicolaj Holm tog med glæde i mod det nye job i bestyrelsen, selvom det forholdsvis nye direktørjob også indeholder mange arbejdsopgaver.
– Samarbejdet i blandt landets kultur- og koncerthuse er vigtigt, både for branchen og for Aalborg. Det er for at styrke dette samarbejde på tværs af husene, at jeg stillede op til bestyrelsen, siger Nicolaj Holm fra AKKC.

Formandsposten varetages igen af Musikhuset Esbjergs direktør Torben Seldrup, der blev genvalgt. Derudover sidder direktørerne fra Ringsted Kongrescenter, Falkoner Centret, Arena Nord og Sønderjyllandshallen også i bestyrelsen.

Med varm anbefaling fra AKKC og bestyrelsen blev Musikkens Hus i Aalborg optaget i sammenslutningen, og blev dermed det 25. medlem af DKK.