Musikalsk opdagelsesrejse med Hanne Boel og Poul Krebs
19/09 2018

Musikalsk opdagelsesrejse med Hanne Boel og Poul Krebs

Publikum kan glæde sig til en helt unik musikalsk oplevelse, når de to danske stjerner Hanne Boel og Poul Krebs torsdag 11. oktober kl. 20 lægger deres musikalske kompetencer sammen i et show i Aalborghallen, hvor de hver for sig og sammen vil spille nogle af de største hits.

Ideen til det musikalske samarbejde stammer fra Hanne Boels lyst til at forene to forskellige musikalske udgangspunkter ved at gå på opdagelse i sin egen og en andens udtryksmåde og musikalitet, for på den måde at puste liv i de gamle numre. Hanne Boel har derfor inviteret Poul Krebs med som gæst på sin kommende efterårsturné, hvor de sammen tager på en musikalsk opdagelsesrejse.

Stor musikalitet og erfaring
Hanne Boel spænder genremæssigt utroligt bredt, da hun har sunget gospel, soul, jazz, rock og pop – og faktisk har et stænk af techno også sneget sig ind i årenes løb. Hendes succes kan spores i hele Skandinavien og i Tyskland, hvor hun har solgt 2.5 millioner albums. Hanne Boels kendte sange ’Don’t Know Much About Love’ og ’Light In Your Heart’ er blot et par af de sange, som har været spillet non-stop i hele Skandinavien.

Hendes album ’Dark Passion’ har solgt over en million eksemplarer på verdensplan, og på dansk jord er albummet det sjette mest solgte album nogensinde med 340.000 solgte eksemplarer.

Poul Krebs har i mere end 40 år produceret dansk pop/rock, både som sangskriver og musiker. Han har gennem sin karriere udgivet 23 albums og opsamlinger, der samlet set har solgt mere end 1 million eksemplarer. Sange som ’Sådan nogen som os’ og ’Morrison, Dylan og Elvis’ er blot et udpluk af de sange, som danskerne længe har skrålet med på.

Med sig har de to musikere et 8-mands orkester bestående af guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch – tilsat strygerkvartet, percussion og keyboard.