menu

Middag, forestilling og hotelophold i én pakke

Aalborg Kongres & Kultur Center tilbyder i samarbejde med Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg de populære Kulturpakker til vores gæster.

Med en Kulturpakke får du en totaloplevelse med middag, forestilling, overnatning i dobbeltværelse samt morgenbrunch i én samlet pakke til en favorabel pris.

Bestilling af Kulturpakker

Ring til Comwell Hvide Hus på tlf. 98 13 84 00 eller send en mail til hotel.aalborg@comwell.com for bestilling af Kulturpakker. Se indhold og priser ved at klikke dig ind på de forestillinger, du kan se i oversigten nedenfor. 

Tillæg for enkeltværelse: 252,50 kr. 
Parkering: 85 kr. pr. døgn

Om Comwell Hvide Hus

Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg ligger smukt placeret midt i Kildeparken – tæt på skov, pulserende byliv, kunst, kultur, transportmuligheder samt aktiviteter og med blot 10 kilometer til lufthavnen. Hotellet er nabo til Aalborg Kongres & Kultur Center og har 198 værelser, restaurant, bar og parkering.

Stemningen og indretningen på hotellet inviterer til afslapning, hygge og møde mellem mennesker, hvor medarbejderne tilbyder et personligt og professionelt værtskab, så du altid føler dig velkommen og set.

Oversigt over Kulturpakker:

Arrangement Genre
Billetkontor: +45 9935 5566