Klub Harlekin

Klub Harlekin er en gratis eksklusiv service til firmaer, foreninger og klubber. Bliv medlem og få gode tilbud til dine medarbejdere på kulturelle begivenheder i AKKC.

Hvad kan Klub Harlekin tilbyde dig?
Vi kan tilbyde dig og dine kolleger spændende tilbud på koncerter, musicals, shows og meget mere via mail - ganske uforpligtende!

Køb billetter før alle andre til store kulturoplevelser
Dine medarbejdere får adgang til at købe billetter til eftertragtede kulturoplevelser, før billetsalget åbner. Der sendes desuden løbende tilbud på udvalgte arrangementer, som medarbejderne kan benytte sig af.

Nemt for jer
Vi tilbyder at booke bord til spisning i restauranten samt at bestille velkomst- eller pausedrinks, såfremt det ønskes.

Lukket firmaarrangement
Vi sammensætter gerne et lukket arrangement for dig og dine kolleger - f.eks. en rundvisning i AKKC efterfulgt af spisning i restauranten.

Arrangementet kan blandt andet afsluttes med keglespil i den hyggelige engelske pub i kælderen (gælder kun firmaarrangementer).

Tilbuddene kan bruges til fælles firmaarrangementer via jeres egen personaleforening eller som private tilbud til jeres egne medarbejdere. Det eneste, I skal gøre, er at udpege en ”Klubmanager”, som bliver kontaktpersonen til Klub Harlekin.

Kontakt Philip Holstein phhn@akkc.dk, tlf. 9935 5519 for tilmelding eller nærmere information.

Billetkontor: +45 9935 5566