Mød ikoniske karakterer fra Star Wars inden filmkoncerten
26/09 2019

Mød ikoniske karakterer fra Star Wars inden filmkoncerten

Star Wars stemningen bliver til at tage og føle på, når publikum tirsdag 1. oktober og onsdag 2. oktober dukker op for at se den første Star Wars-film, og den fjerde episode i Star Wars-sagaen, med titlen ’A New Hope’, der spiller på et kæmpelærred i AKKC ledsaget af den store og verdensberømte musik som Aalborg Symfoniorkester står bag.

Publikum vil fra start blive mødt af 13 udklædte Star Wars personaer, fra the Danish Garrison (en del af 501st Legion) – som alle står klar til at underholde, hilse og stille op til, hvad der helt sikkert nok skal blive en super fed selfie.

The Danish Garrison er den danske del af verdens største Star Wars-kostumeklub 501st Legion. Klubben består udelukkende af frivillige medlemmer – og alle kostumerne er lavet af medlemmerne selv, hvor fokus på autenticitet og lighed til filmen er i højsædet.

Men ikke nok med at du får mulighed for at opleve karaktererne i levende live – så vil du også få mulighed for at skyde dem. I foyeren opstilles der en skydebane, hvor det er muligt at skyde en Star Wars persona med en NERF-gun. Ud over det er der forskelligt merchandise at kigge på og evt. købe.